Hyundai Tech Cube – Hyundai-Wia laajentaa toimintaansa Saksassa

Eteläkorealainen työstökonevalmistaja Hyundai-Wia on avannut uuden teknologiakeskuksen ­”Tech Cube” Saksan Russelhaimiin. Avajaisia vietettiin tämän vuoden helmikuussa.

Konevalmistaja seuraa suurta suunnitelmaansa: ”Haluamme olla yksi Euroopan johtavista konevalmistajista”, sanoi Hyundai Wia Corborationin toimitusjohtaja Kyung Bae Kim Tech Cuben avajaisissa.

Miksi Tech Cube?
Tech Cube on valmistajan selkeä signaali Euroopan markkinoille. Euroopan asiakkaat tarvitsevat parhaan huollon, varaosapalvelut, koulutuksen sekä teknisen tuen. Uudet tilat ja sinne sijoitetut resurssit antavat tälle tavoitteelle parhaat mahdolliset edellytykset. Tällä panostuksella toimintaansa Hyundai-Wian aseman konevalmistajana odotetaan Euroopan alueella vahvistuvan.
Kolmikerroksinen Tech Cube on noin 5500 m2 kokoinen rakennus, johon on keskitetty näyttely- ja demotilan lisäksi huolto- ja varaosatoiminnot. Yli 1000 m2 varaosavarastossa on noin 41 000 artikkelia. Tavoitteena on taata asiakkaille varaosat mahdollisimman lyhyellä toimitusajalla. 500 m2 kokoisessa näyttelytilassa kaikki esillä olevat koneet ja laitteet ovat virroissa ja esiteltävissä samoin kuin käytettävissä niin koulutukseen kuin kappaleiden testiajoihinkin.

Machinery Oy – Hyundai-Wian työstökoneiden maahantuontia jo vuosien ajan
Yli sata vuotias Machinery Oy on toiminut Hyundai-Wian työstökoneiden maahantuojana jo vuosien ajan. Kokemusta ja asiantuntemusta koneista löytyy perinteisten konetoimituksien lisäksi myös niiden asennuksesta ja huollosta. ”Tarjoamme asiakkaalle kokonaisvaltaista palvelua aina koneen räätälöinnistä asiakkaan tarpeet huomioon ottaen, koneen asennukseen sekä huoltopalveluihin saakka. Uusi Tech Cube tuo Hyundai-Wian koneet lähemmäksi Suomen asiakkaita ja on jokaiselle loistava mahdollisuus päästä katsomaan koneita ennen ostopäätöksen tekemistä”, kommentoi toimialajohtaja Kari Pirttilä uuden teknologiakeskuksen avautumista.

INFO

www.machinery.fi