Inovance-tuotteet Suomen markkinoille: Masino-Konaflex laajentaa tarjontansa kattamaan sähkö- ja automaatiotekniikan tuotteet ja palvelut

Masino-Konaflex Oy on laajentanut tarjontaansa sähkö- ja automaatiotekniikan tuotteisiin sekä niihin liittyviin suunnittelu- ja kokoonpanopalveluihin. Tämä strateginen laajentuminen mahdollistaa entistä monipuolisempien kokonaispalveluratkaisujen tarjoamisen suomalaisille teollisuusyrityksille ja koneenrakentajille. 


Masino-Konaflexin toimitusjohtaja Mikko Vaaraniemi korostaa uutisen merkitystä asiakkaille: ”Voimme nyt tarjota Suomen laajimmat kokonaispalveluratkaisut, joissa voimansiirto ja hydrauliikka yhdistyvät sähkö- ja automaatiotekniikkaan. Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaidemme arkea tar­joamalla kaikki tarvittavat tuotteet ja palvelut yhdestä paikasta.” 
”Tämän laajentumisen taustalla on yhteistyösopimus uuden, globaalisti toimivan toimittajan kanssa – asiakkaat voivat nyt hankkia johtavia teollisuusautomaatioratkaisuja tarjoavan Inovancen tuotteita meiltä ainoana Suomessa. Olemme kouluttaneet oman automaatiotuotteisiin keskittyvän tiimin yhteistyössä Inovancen kanssa. Näin ollen meillä on osaamista valita asiakkaidemme tarpeisiin parhaiten sopivat taajuusmuuttajat, servomoottorit, ohjaimet, ohjelmoitavat logiikat, liikkeenohjaimet ja I/O-moduulit sekä CNC-ratkaisut, -ohjaimet ja -ohjelmistot Inovancen valikoimasta”, Vaaraniemi kertoo. 

Inovance Group on vuonna 2003 perustettu yritys, joka on tänä päivänä maailmanlaajuinen, johtava teollisuusautomaatioratkaisujen toimittaja OEM-valmistajille ja loppukäyttäjille. Yhtiön joustavat tuotantotekniikat ja laaja-alainen asiantuntemus eri teollisuudenaloilta mahdollistavat liiketoimintakohtaiset ratkaisut sekä jatkuvan tuotetuen ja neuvonnan. Inovancen tuotteita käytetään yli sadassa maassa, ja sillä on lukuisia toimipisteitä Euroopassa, mikä takaa tehokkaan teknisen tuen ja tuotteiden nopean saatavuuden.

Masino-Konaflex Oy 
Mikko Vaaraniemi
toimitusjohtaja
puh. 010 8345 793
mikko.vaaraniemi@masino.fi

Masino-Konaflex on erikoistunut voimansiirron, hydrauliikan ja automaation kehittyneiden järjestelmien sekä komponenttien myyntiin ja maahantuontiin. Lisäksi Masino-Konaflex tarjoaa asiakkailleen suunnittelua, koneistusta, kokoonpanoa sekä huoltoa. Pitkä kokemus ja laaja asiantuntemus teollisuuden, liikkuvan kaluston sekä meriteollisuuden sovelluksista takaa yrityksen löytävän asiakkailleen aina parhaan ratkaisun. 

Masino-Konaflex on osa Masino Groupia. Masino Group on yritysryhmä, joka palvelee muun muassa meri-, metalli-, kaivos- ja raken­nusteollisuuden tarpeita laajalla asiantuntemuksella ja monipuolisella tuote- ja palveluvalikoimalla. Edustustuotteiden lisäksi sillä on omaa tuotantoa, loppukokoonpanoa sekä sopimusvalmistajilla valmistettavia tuotteita. Palveluita ovat mm. teollisuushuolto sekä hyllytys- ja varastointipalvelut. Liikevaihto on noin 80 M€ ja henkilöstön määrä 180. Toimipisteet sijaitsevat Suomessa ja Virossa. Lisätietoja www.masino.fi