ISTechiltä uusi Power 440 Next Gen-suora­katkaisu­automaatti­vannesaha

Italialaiset ISTech Power -suorakatkaisuvannesahat on suunniteltu tarjoamaan paras suorituskyky ja tarkkuus sahattaessa kovimpia materiaaleja 24/7-tuotannossa. Uusi Power 440 Next Gen -malli vie sahaamisen jälleen askeleen eteenpäin ja tuo suuremman sahaustehon sekä suorituskyvyn kokoluokkaan Ø 440 mm. Sahassa on 54 mm terä, jopa 11 kW moottori, 5500 kg paino, jotka mm. kuvaavat tämän koneen suorituskykyä.


Automaattinen materiaalin käsittely

Erinomaisen suoruustoleranssin takaavat kaksoispilariohjaimet ja sahan teräkaaren syöttäminen tuplakuularuuveilla. Kuten kaikissa ISTech Power NC -sahoissa, ohjelmoinnin joustavuus on äärimmäisen hyvä. Näiden koneiden hallinta on viety pidemmälle kuin vain kyky hakea aineistoa kirjastosta niiden esiasetetuilla parametreilla. Kun työohjelma on asetettu, Power NC -sahojen käyttö on hyvin yksinkertaista. Kaikki sahaukseen liittyvät näkökohdat, esimerkiksi materiaalin etenemisen syöttönopeus ja terän laskeutuminen ja nousu, käsitellään automaattisesti. Automaattisesti säädettävä syöttösäädin lukee terään kohdistuvan paineen ja mukauttaa syöttöä sahattavaan materiaaliin. Terä hidastuu kiinteissä osissa (putken alkusahauksessa), kun taas se kiihtyy ontoissa osissa (leikkauksen keskellä).


Laaja valikoima ominaisuuksia

Power 440 Next Gen -lisävarusteet sisältävät mm. teräpaineen säätämisen, puristusvoiman säätämisen (ohutseinäisten putkien kiinnityksessä), Industry 4.0 -toiminnot, kuten esim. mahdollisuuden liittyä asiakkaan ERP-järjestelmään sekä etädiagnoosiin. Mikrovoitelulaite suihkuttaa voiteluainetta ilmavoiteluaineseoksena leikkaus­alueelle ja pitää työalueen puhtaana. Lyhyt vain 20 mm jäännöspala mahdollistaa pienen materiaalihukan. Molemmilta puolilta tuettu sahanterä tarjoaa vakautta ja varmistaa alhaiset melu- ja tärinätasot, mikä myös pidentää sahanterän käyttöikää.


Tarkkuutta ja tuottavuutta

Leikkuupaineen säädin (lisävaruste) ohjaa painetta, kunnes terä tunkeutuu materiaaliin, ja säätää syöttöä sen mukaan parhaan mahdollisen leikkaustuloksen ylläpitämiseksi. Suoruussäädin toimii myös yhdessä leikkauspaineen säätimen kanssa optimoiden leikkausajat toleranssin sisällä ja sahanterän käyttöiän. Valmistajan mukaan kone sahaa äärimmäisen tarkasti, mikä takaa korkeimman tuottavuuden myös vaikeissa materiaaleissa. Saha takaa 0,01 mm:n asemointitarkkuuden. 

Uusi ISTech Power 440 Next Gen -malli tuo suuremman sahaustehon sekä suorituskyvyn kokoluokkaan Ø 440 mm. Sahassa on 54 mm terä, jopa 11 kW moottori, 5500 kg paino.

Vossi Group Oy
puh. 010 8200 500
www.vossi.fi/istech