Insinööritoimisto Pivotech Oy osaksi Rejlers Finland Oy:tä

Rejlers Finland Oy on ostanut jyväskyläläisen lujuus- ja virtauslaskentaan erikoistuneen insinööritoimisto Pivotech Oy:n. Kauppa vahvistaa Rejlersin monipuolista laskentaosaamista teollisuuden erilaisiin sovelluskohteisiin.

Vuonna 2010 perustetulla Pivotechilla on vahva asiakaskunta sekä osaamista kaivos- ja paperiteollisuuden, nostureiden, komposiittirakenteiden ja ajoneuvotekniikan haasteissa. Vuonna 2017 455 000 euron liikevaihdon tehnyt yritys työllistää 5 henkilöä. Pivotechin toimitusjohtaja Tero Pesonen näkee liittymisen Rejlers-konserniin positiivisena.
– Meille on tärkeää kehittää jatkuvasti henkilöstömme osaamista erilaisten projektien ja laajan asiakaskunnan kautta. Pohjoismainen Rejlers-konserni on meille hieno väylä kehittyä entisestään.
– Osana Rejlersiä voimme tarjota asiakkaillemme yhä laajemman palveluvalikoiman ja näin jatkaa asiakkaidemme luotettavana yhteistyökumppanina, kertoo Pivotechin hallituksen puheenjohtaja Vilho Pesonen.
Rejlersin kone- ja tehdastekniikan toimialajohtaja Tero Vuonos on tyytyväinen ryhmän uuteen vahvistukseen.
– Pivotech vahvistaa oleellisesti Rejlersin lujuuslaskennan kapasiteettia ja kompetenssia. Kauppa vahvistaa kone- ja tehdastekniikan jalansijaa Jyväskylässä, jossa Rejlersillä on jo vahvaa teollisuuden sähkö- ja automaatiotekniikan osaamista.

INFO

Rejlers Finland Oy
Tero Vuonos
toimialajohtaja, kone- ja tehdastekniikka
puh. +358 40 8011 646
tero.vuonos@rejlers.fi
Pivotech Oy
Tero Pesonen
toimitusjohtaja
puh. +358 40 5076 429
tero.pesonen@pivotech.fi