Kaksi joustavaa säiliönkantta – hygieeninen ja helppo pääsy säiliöön

Alfa Lavalin säiliönkannet ovat korkealaatuisia aukon kansia, jotka mahdollistavat helpon ja kätevän tarkastuksen tai pääsyn säiliön sisälle. Ne täyttävät käytännössä kaikki elintarvike-, meijeri-, panimo-, lääke- ja kosmetiikkateollisuuden vaatimukset.
Alfa Lavalilla on hygieenisiin prosesseihin täydellinen valikoima 3A-hyväksyttyjä tarkastus- ja kulkuluukkuja. Saatavilla on useita erilaisia pintakäsittely- ja tiivistemateriaalivaihtoehtoja.

Alfa Lavalin säiliönkannet sopivat tukevasti korkea- ja matalapaineisten tai paineettomien säiliöiden aukkoihin, ja ne voi asentaa nestepinnan ylä- tai alapuolelle. Hygieenisiä prosesseja varten on valittavissa kaksi mallia:

Alfa Lavalin LKD-säiliönkansi
Alfa Lavalin ruostumattomasta teräksestä valmistettua soikeaa LKD-säiliönkantta käytetään erilaisten hygieenisten teollisuudenalojen säiliöissä. Tarkastuksia varten kannen voi kääntää säiliön sisään. Henkilöiden kulkua varten kannen voi joko irrottaa kahdesta saranasta tai kääntää säiliöstä ulospäin. Tiiviste on sijoitettu hygieenisesti, eikä säiliön yli- tai alipaine vaikuta siihen.

Alfa Lavalin LKDC-säiliönkansi
Alfa Lavalin ruostumattomasta teräksestä valmistettua pyöreää LKDC-säiliönkantta käytetään säiliöiden päällä. Mukana toimitetaan ainutlaatuinen vaihdettava, itsetiivistyvä kaksoishuulitiiviste, joka estää nesteiden suihkuamisen ulos esim. kiertopesun tai vastaavan prosessin aikana.

Standardit
Alfa Lavalin pienillä ja keskikokoisilla LKD- ja LKDC-tarkastusluukuilla ja isoilla kulkuluukuilla on nyt yhdysvaltalaisen 3A-hygienianormien mukainen hyväksyntä sekä Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkehallinnon (FDA) mukainen vaatimustenmukaisuustodistus. Kansien mukana toimitetaan standardin EN 10204 mukainen 3.1-materiaalisertifikaatti.

Materiaalit ja pinnat
Alfa Lavalin säiliönkansien materiaalivaihtoehdot ovat AISI 304 tai AISI 316L -laatuinen ruostumaton teräs ja tiivistemateriaalivaihtoehdot EPDM, NBR, FPM ja Q (silikoni). Pintakäsittelyvaihtoehdot ovat sähkökiillotettu, harjattu ja happokäsitelty, pinnankarheudet  Ra 0,8 – Ra 0,4, joten kannet täyttävät korkealaatuisten hygieenisten prosessien poikkeuksellisen tiukat vaatimukset.

INFO

www.alfalaval.fi