Käyttäjäystävällinen ja tehokas TIG hitsaus 230–600 A: EWM:n uusi Tetrix XQ -sarja

Älykäs, vankka, hienostunut ja digitaalisesti verkotettava – EWM jatkaa XQ-sarjan menestystarinaa ja tarjoaa näin TIG-hitsauskoneita tehoalueella 230 A–600 A. Modulaarisina tai demodulaarisina – Tetrix XQ -sarjan konfiguroitavat laitteet voidaan mukauttaa mihin tahansa tehtävään, ja ne ovat näin digitaalisempia, yleisempiä ja jopa henkilökohtaisempia. Ne vakuuttavat suurella tehokkuudellaan ja käyttäjäystävällisen muotoilunsa lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. Tulos: aivan uusi TIG-hitsauskokemus optimaalisilla hitsaustuloksilla, jotka voidaan toistaa milloin tahansa.

Mikä tekee EWM:n uusista Tetrix XQ -laitteista niin erikoisia? Nämä laitteet ovat erittäin energiatehokkaita, tarjoavat korkean prosessiluotettavuuden ja maksimaalisen helppokäyttöisyyden, ja ne voidaan mukauttaa täydellisesti kulloiseenkin hitsaustehtävään. Käyttäjä voi valita eri teholuokista 230 A–600 A DC- tai AC/DC-hitsausprosesseihin, ja hän saa hitsauskoneen, jonka käyttösuhde on keskimääräistä suurempi. Saatavilla on lukuisia älykkäitä TIG- ja puikkohitsaustoimintoja, jotka helpottavat hitsaajan päivittäistä työtä monissa eri sovelluksissa. Kaasu- tai vesijäähdytteiset hitsauspistoolit ja laaja valikoima lisävarusteita mahdollistavat Tetrix XQ -laitteiden ihanteellisen konfiguroinnin.

Smart Control Expert 3.0 -ohjauksen avulla kaikki parametrit näkyvät vuokaaviona korkearesoluutioisella 7” värinäytöllä.


Yksinkertainen käyttö ja digitaalinen verkko

Käyttäjät hyötyvät älykkäästä ohjauksesta, jota on helppo ja intuitiivinen käyttää – jopa hitsauskäsineillä (ei kosketusnäyttöä). Toimivaksi todistetun Comfort 3.0 -ohjauksen lisäksi saatavilla on uusi Expert 3.0, jossa on korkearesoluutioinen 7” värinäyttö. Se tarjoaa visuaalisen tuen parametrien asetuksiin. Esiohjelmoidut hitsaustehtävät voidaan käynnistää uudelleen viidellä suosikkipainikkeella. Xbuttonin avulla EWM luo yksilöllisen käyttöoikeuden ewm Xnet -hitsauksen hallintajärjestelmään. Tämä innovatiivinen järjestelmä tekee Teollisuus 4.0:sta totta – kaikenkokoisille ja kaikin tavoin varustetuille hitsausyrityksille. Edut ovat selvät: Tuotteiden ja ihmisten vahvempi verkostoituminen lisää tehokkuutta ja parantaa laatua, vähentää kustannuksia ja säästää resursseja. Hitsauksen hallintajärjestelmä tarjoaa mitattavaa lisäarvoa koko arvoketjussa älykkään valvonnan ja läpinäkyvien prosessien ansiosta niin suunnittelussa, tuotannossa, laadunhallinnassa, hitsauksen valvonnassa kuin jälki- ja esilaskennassa.


Toimiva kotelo ja yksilöllinen kokoonpano

Tetrix XQ -sarjan demodulaarisille laitteille on tunnusomaista vankka, käytännöllinen, nostettava kotelo sekä suuret pyörät. Suuri raideleveys tarjoaa luotettavan jalansijan jopa 15° kallistuksissa. Kotelojärjestelmä mahdollistaa polttimen pidikkeiden, hitsauslisäainesäiliöiden tai muiden hyödyllisten komponenttien monipuolisen kiinnityksen. Lisäominaisuudet varmistavat paremman työprosessin. Tetrix XQ -sarjan yksi suuri etu on muuttuva ja yksilöllinen säätö kulloiseenkin hitsaustehtävään. Olipa kyseessä ylimääräinen pölysuodatin, TIG 450 GRIP RETOX XQ -TIG-poltin, vankka iskusuojaus tai useat kiinnikkeet letkupaketeille, hitauspistooleille ja hitsauspuikoille – hitsauskone voidaan konfiguroida yksilöllisesti ja saada se näin täyttämään myös erityisvaatimukset.

EWM-tiimi on valmiina auttamaan ja neuvomaan oikean hitsauskoneen valinnassa, sillä asiakaslähtöinen palvelu ja kattava neuvonta ovat tärkeitä EWM:n yritysfilosofian peruspilareita.

EWM AG
www.ewm-group.com

Myynti:
Hitsi-Äijät Oy
hitsiaijat@gmail.com
www.hitsiaijat.fi

Tietoa EWM:stä:
WE ARE WELDING – EWM on elänyt tämän mottonsa mukaisesti yli 60 vuotta ja kehittänyt Saksassa valmistettua innovatiivista valokaarihitsaustekniikkaa. Vuonna 1957 perustettu perheyritys Mündersbachista on nyt selkeä salainen menestyjä, jolla on yli 400 myynti- ja palvelupistettä ympäri maailmaa. Se on myös yksi tärkeimmistä kansainvälisistä hitsaustekniikan toimittajista. EWM:n tuotevalikoima sisältää kestäviä kokonaisratkaisuja ja uusinta tekniikkaa jokaiselle hitsaajalle – niin teollisuusasiakkaille kuin pienille ja keskisuurille käsityöyrityksille. Laadukkaiden ja älykkäiden laitteiden lisäksi EWM valmistaa kaikki tarvittavat komponentit, kuten hitsauspistoolit, niin manuaalisiin kuin automaattisiin sovelluksiin. Yksinkertainen käyttö, korkealaatuiset hitsaustulokset, automaatio ja teollisuus 4.0 – EWM asettaa käyttäjän innovatiivisen kehityksen ja jatkuvan tuoteoptimoinnin keskiöön. Monet EWM:n hitsausprosesseista ovat patentoituja ja vähentävät energian, materiaalien ja ajan tarvetta. Ne myös vähentävät hitsaussavupäästöjä jopa 75 % ja tekevät näin hitsauksesta kestävämpää. EWM täydentää tätä tavoitetta kattavalla, kohdennetulla ja asiakaslähtöisellä palveluvalikoimallaan.

Korkeatasoista TIG-hitsausta EWM:n Tetrix XQ -koneilla: modulaarisen version lisäksi nyt on saatavilla myös demodulaarinen versio.