Keijo Manner palvelee nyt työvaatesektorilla – Kaikki työ- ja turva-asusteet edullisesti samalta luukulta

Pitkän päivätyön suomalaisen teollisuuden parissa tehnyt Keijo Manner on siirtynyt SverigeProfil AB:n palvelukseen tarjoamaan suomalaisille täydellisen valikoiman työ- ja turva-asusteita. Mannerin mukaan kotimaansa Ruotsin markkinoilla vankan jalansijan saanut SverigeProfil pystyy tarjoamaan laadukkaat työvaatteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan vaivattomasti työpaikalle toimitettuna.

Manner listaa SverigeProfil AB:n alhaisen hintatason pohjautuvan seuraaviin asioihin: pieni ja tehokas organisaatio, kokeneen toimijan kilpailukykyiset hankintakanavat, erikoistuminen omaan osaamisalueeseensa sekä tehokas logistiikka, joka tehostuu entisestään syksyllä aukeavien uusien tilojen myötä.

– Vaikka hintatasomme on alhainen, tuotteidemme laatu on aina ensiluokkaista. Valikoimistamme löytyy tuttuja brändejä kuten Blåkläder, Snickers ja Jobman, mutta erityisen kilpailukykyisiä ovat omat tuotemerkkimme, jotka luonnollisesti täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset ja sertifikaatit. Näiden lisäksi omaa tuotelinjaamme edustavat tuotteet ovat erittäin miellyttäviä päällä ja ne ovat ominaisuuksiltaan joustavia, hengittäviä ja kaikin puolin istuvia. Kiteyttäen: omissa tuotemerkeissämme on sama luokitus ja laatutaso kuin tunnetuissa merkeissä, mutta edullisempaan hintaan, kertoo Keijo Manner.

4500 nimikettä

Mannerin mukaan SverigeProfil AB:n tuoterepertuaari on erittäin laaja. – Työvaatepuolella meillä on tarjolla yli 4500 nimikettä. Tämä valikoima kattaa täydellisesti kaikkien toimialojen työ- ja suojavaatetarpeet kaikille eri portaiden toimijoille maatalouteen, kuljetussektorille, maanrakennusurakoitsijoille, metsäkoneyrittäjille, nostoalan ammattilaisille, eri teollisuussegmenttien tarpeisiin jne. Tuotemerkkimme turva- ja suojavaatteissa ovat Projob, Jobman, Snickers, Port-West, Fristads sekä Gloves-suojahanskat ja lähes kaikki markkinoilla olevat työvaatteet.

Kurssietu ja arvonlisäverottomat hinnat

Juuri nyt Ruotsin kruunun kurssi painaa suomalaisasiakkaiden kannalta SverigeProfil AB:n tarjoamien tuotteiden hintoja oikeaan suuntaan: alaspäin. – Tämän hetken kurssietua kannattaa todellakin hyödyntää, se tekee hinnoistamme vieläkin edullisempia. Suurena etuna SverigeProfilin kanssa kauppaa tehdessä on myös se, että ostot tapahtuvat ilman arvonlisäveroa, joten hintaetu valuuttakurssien kanssa on positiivinen, opastaa Manner.    

Nopeat toimitukset vaivattomasti

Suuri osa SverigeProfil AB:n valikoimista on varastotuotteina saatavissa nopeaan toimitukseen. Nämä tuotteet toimitetaan parissa päivässä tilauksesta myös suomalaisasiakkaille. 

– Asiointi kanssamme on tehty mahdollisimman helpoksi. Tuotteiden tilaaminen onnistuu juuri avautuneen uuden käyttäjäystävällisen nettikauppamme kautta vaivattomasti, mistä voit valita haluamasi tuotteet ja näet suoraan sopimuksesi mukaisen hinnan tuotteille. Pari klikkausta ja tilaamasi tuotteet tulevat haluamaasi osoitteeseen toimitettuna parin päivän kuluttua. Tottahan toki tilaaminen onnistuu myös minulle soittamalla tai sähköpostitse. Henkilökohtainen palvelu onkin yksi tärkeä palanen tekemisessämme, valaisee Manner.

– Isoissa organisaatioissa byrokratia syö monesti tehokkuutta. Meillä on pieni ja tehokas joukkue ja päätökset pystytään tekemään heti.

Kauppa Suomeen jo alkanut

– Olen aloittanut jalkatyön suomalaisasiakkaiden luona kesän aikana ja vastaanotto on ollut positiivinen. Olemme saaneet jo nyt lyhyen ajan kuluessa useita asiakkaita Suomesta ja uskon, että yhä useampi asiakas päättää hyötyä tarjoamiemme työ- ja turvavaatteiden erinomaisesta hinta-laatusuhteesta, arvioi Manner.

Tällä hetkellä suosituimmat tuotteet SverigeProfil AB:n laajasta tuotevalikoimasta Suomessa ovat työvaatteet ja hanskat, mutta myös suojavaatteet ovat herättäneet mielenkiintoa. – Hintataso tuotteiden korkeaan laatuun nähden on myös suoja- ja turvavaatteissamme todella hyvä. Olemmekin ehdottomasti tutkimisen arvoinen kumppani, joten olkaa yhteyksissä. Meillä palvellaan, lupaa Manner.   

INFO

SverigeProfil AB

Keijo Manner

puh. +46 725 552 273

keijo@sverigeprofil.se

www.sverigeprofil.se