Kemppi tuo markkinoille hitsaajan työturvallisuutta parantavan MIG-huurunpoistopistoolin

Kemppi ottaa jämäkän otteen hitsaajien työturvallisuudesta ja -ergonomiasta kahdella uudella Flexlite-sarjan MIG-hitsauspistoolilla. Flexlite GF -hitsauspistooli huurunpoiston avulla hitsaaminen saavuttaa täysin uuden turvallisuustason. Koaksiaalikaapelilla ja ergonomisella Kemppi-kahvalla varustettu Flexlite GC on loistava valinta MIG/MAG-hitsaajille, jotka arvostavat helppokäyttöistä hitsauspistoolia.


-Teemme parhaamme suunnitellaksemme tuotteita, jotka parantavat hitsaajien työsuoritusta ja antavat heille parhaan mahdollisen suojan työturvallisuuden ja -terveyden kannalta, to­teaa Florian Hegemann, Commercial Manager, Kemppi.


Paranneltu malli, parempi hitsauslaatu

Väsymyksen ja ranteen kuormituksen vähentämisellä on merkittävä vaikutus hitsaajan jaksamiseen ja päivittäiseen työhön. Se johtaa myös parempaan hitsauslaatuun, sillä keskimäärin hitsaaja viettää noin 20 % työpäivästä pidellen hitsauspistoolia. Kemppi onkin panostanut Flexlite GF- ja GC-hitsauspistoolien ergonomisiin ominaisuuksiin. Flexlite GF -hitsauspistoolin irrotettavan pistoolikahvan tasapainotettu muoto vähentää ranteen kuormitusta ja auttaa hitsaajaa tuottamaan täydellisen hitsin. Flex­lite GC -hitsauspistoolissa on kääntyvä kaula, jonka ansiosta hitsaaja pääsee paremmin hitsattavan kappaleen luokse. Sekin parantaa hitsaajan työergonomiaa.


Tehokkaimmat huurunpoistopistoolit MIG-hitsaukseen

Työperäiset keuhkosairaudet ovat merkittävä ammattitautien ryhmä. – Työntekijät ovat hitsausalalla alttiina riskeille, sillä kaikki hitsausprosessit tuottavat savua ja huuruja, jotka sisältävät haitallisia metallihöyryjä ja kaasuja, Hegemann kertoo.

Huurunpoisto on hitsaustyössä tehokas keino estää työperäisiä sairauksia. Tästä tietoisena Kemppi on lanseerannut uudet Flexlite GF -hitsauspistoolit, jotka takaavat tehokkaan huurunpoiston ja laadukkaat hitsit. Flexlite GF -huurunpoistopistooli poistaa hitsaushuurut heti niiden muodostuessa ja ennen kuin ne saavuttavat hitsaajan hengitysilman. Kun pistoolin imusuutin kerää hitsaushuurut suoraan hitsattavasta kohteesta, on työympäristö turvallisempi myös muille samassa työtilassa työskenteleville. Kempin Flexlite GF -huurunpoistopistoolit on testattu uuden ISO 21904-3 -standardin mukaisesti.

Kemppi on hitsausalan edelläkävijä, joka kehittää älykkäitä laitteita, hitsaustuotannon hallintaohjelmistoja ja näitä tukevia asiantuntijapalveluja niin vaativiin teollisiin sovelluksiin kuin kuluttajan tarpeisiin. Kemppi haluaa tarjota ratkaisuja, joilla asiakkaat voivat parantaa hitsaustuotantonsa arvoa merkittävästi. Kemppi-konsernin liikevaihto on yli 150 miljoonaa euroa ja pääkonttori sijaitsee Lahdessa. Kemppi työllistää yli 800 hitsaus­alan asiantuntijaa 17 maassa. ­Lisäksi partneriverkosto tarjoaa paikallista asiantuntemusta asiakkaiden käyttöön yli 60 maassa.

Kemppi Oy
Florian Hegeman
Commercial Manager
tel. +49 1622 107 356
florian.hegemann@kemppi.com
www.kemppi.fi