KITO ERIKKILA solmii uuden jälleenmyyjäsopimuksen Suomessa

Globaalisti toimiva KITO ERIKKILA vahvistaa Suomen jälleenmyyjäverkostoaan uudella toimijalla, kun Crane Partner Oy aloittaa valtuutettuna KITO ERIKKILA -nosturijälleenmyyjänä. Crane Partner Oy ottaa tuoteportfolioonsa kaikki KITO ERIKKILAn valmistamat ja toimittamat nosturit ja nostolaitteet.


KITO ERIKKILA ja Crane Partner Oy ovat allekirjoittaneet jälleenmyyjäsopimuksen, jonka tavoitteena on kasvattaa Suomessa valmistettujen KITO ERIKKILAn nosturien markkinaosuutta Suomessa ja tarjota loppuasiakkaille asiantuntevaa ja sujuvaa palvelua.


Crane Partner Oy – uusi mutta kokenut

KITO ERIKKILAn tuotteiden jälleenmyyjänä Crane Partner Oy on samaan aikaan sekä uusi, että kokenut. KITO ERIKKILAn toimitusjohtaja Knut Stewenin mukaan Crane Partner Oy on koonnut joukkonsa pitkän linjan nosturiliiketoiminnan asiantuntijoista, mikä tulee hyödyttämään loppuasiakkaita.

Vuonna 2020 perustettu Crane Partner Oy on erikoistunut nostolaitteiden ratkaisumyyntiin. Yhtiön perustajilla on yhteensä useiden kymmenien vuosien kokemus nostolaiteliiketoiminnasta ja aikaisempaa kokemusta myös KITO ERIKKILAn tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista. Crane Partner Oy tarjoaa kattavat nosturien ratkaisumyynnin asiantuntijapalvelut niin pienille kuin suurille eri toimialojen yritys- ja teollisuusasiakkaille sekä julkishallinnon toimijoille.

KITO ERIKKILAn toimitusjohtaja Knut Stewen kertoo olevansa vakuuttunut siitä, että kumppanuus Crane Partner Oy:n kanssa tarjoaa loppuasiakkaille parhaat mahdolliset ratkaisut vaativiinkin nostotarpeisiin asiakaslähtöisellä otteella. ”Tärkein päämäärämme ja kumppanuutemme perusta on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita ja palveluita”, Knut Stewen sanoo.

”Olemme innostuneita alkavasta yhteistyöstämme KITO ERIKKILAn kanssa ja uskomme, että yhdessä pystymme tarjoamaan parhaat nostolaiteratkaisut niitä tarvitseville ympäri Suomen. Talossamme on vahvaa nostolaiteosaamista sekä sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka on osoittanut pystyvänsä huolehtimaan vaativistakin asiakasprojekteista. Tunnemme KITO ERIKKILAn tuotteet entuudestaan ja luotamme niiden korkeaan laatuun. Palvelualttiutemme voimin voimme yhdessä saavuttaa korkean asiakastyytyväisyyden toimialallamme. Tavoitteemme on, että meidät tunnetaan helposti lähestyttävänä, korkean palvelutason omaavana kotimaisena nosturitalona, jonka tuotteiden ja palvelun laatuun asiakkaamme voivat luottaa kaikissa tilanteissa”, Crane Partner Oy:n toimitusjohtaja Sanna Jussila sanoo.

KITO ERIKKILA on vuonna 1912 perustettu suomalainen yritys, joka valmistaa kevytnosturijärjestelmiä, kääntönostureita ja nostolaitteita. Tehdas sijaitsee Masalassa, jossa kaikki yrityksen PROSYSTEM-nosturit suunnitellaan ja valmistetaan. Vuodesta 2018 lähtien KITO ERIKKILA kuuluu yli 2800 henkilöä työllistävään KITO-konserniin.

KITO ERIKKILA
Stephan Öström
myyntijohtaja
puh. 050 566 9362
stephan.ostrom@erikkila.com

Crane Partner Oy
Harri Jussila
myyntijohtaja
puh. 045 147 5535
harri.jussila@cranepartner.fi