Konepaja kutsuu konepajamiehiä

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus muuttuu konepajaksi 29.11.–1.12.2022, kun Konepaja-messut kokoaa merkittävimpien alan toimijoiden konekattauksen ja palvelut saman katon alle. Samaan aikaan Konepaja-messujen kanssa järjestetään myös Nordic Welding Expo sekä 3D & New Materials -tapahtumat.

Nordic Welding Expo on puolestaan Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma, joka luo läpileikkauksen hitsausalan uusista tuotteista ja innovaatioista.
Teemoina messuilla ovat kehittyneimmät koneet, moderni konepaja ja rohkeat investoinnit.

3D & New Materials on 3D-tulostamisen ja uusien materiaalien ammatti­tapahtuma.
3D & New Materials -tapahtumassa esitellään tulostamisen kokonaisuutta suunnittelusta lopputuotteeseen sekä uusimmat materiaaliratkaisut valmistavaan teollisuuteen. Teemoina ovat suunnittelu, valmistuspalvelut, laitemyyjät ja teknologiat, tutkimus ja koulutus sekä materiaalit.

Vaikka maailmalla järjestetään vuotuisesti useita massiivisia alan tapahtumia, on hienoa, että myös Suomessa järjestetään tällaisia hienoja messuja, jossa alan toimijat tuovat esiin juuri suomalaiselle teollisuudelle sopivaksi katsomiaan tuotteita. Toivottavasti myös konepajamiehet ovat hereillä ja lähtevät Tampereelle katsomaan upeaa kattausta.

Messuilla nähdään,

Petri Kuhlman
päätoimittaja