Kraftmek ja Hydro-Material yhdistävät voimansa

Johtava voimansiirron, laakeroinnin ja hydrauliikan toimittaja Kraftmek Oy on ostanut hydrauliikkaan erikoistuneen asiantuntijayritys Oy Hydro-Material Ab:n koko osakekannan 1.4.2021 voimaan astuvalla sopimuksella. 

Vuodesta 1975 toiminut Hydro-Material on erikoistunut palvelemaan suomalaisia teollisuusyrityksiä ja sen valikoimaan kuuluu maailman johtavien valmistajien hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteita sekä omaa valmistusta olevat Hydromat-öljynjäähdyttimet. Vuonna 2020 yrityksen liikevaihto oli n. 5 miljoonaa euroa.

”Hydro-Materialin ja Kraftmekin yhdistyminen on meiltä merkittävä panostus hydrauliikkaosaamiseen. Yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme merkittävästi laajemman ja kilpailukykyisemmän tuotevalikoiman. Olemme yhdessä enemmän kuin osiemme summa sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme”, kommentoi Kraftmekin toimitusjohtaja Ilpo Pinola.

“Hydro-Material Oy täydentää erinomaisesti Addtech Components -yksikön tuote- ja palvelutarjontaa Suomessa. Hydro-Materialin ja Kraftmekin yhdistymisestä syntyy vahva toimija, joka tuottaa merkittävästi lisäarvoa nykyisille ja myös uusille asiakkaillemme”, toteaa Kraftmek Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Suominen.

Kaikki Hydro-Materialin työntekijät siirtyvät Kraftmekin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Hydro-Materialin nykyinen toimitusjohtaja Anders Nyberg jatkaa Kraftmek Oy:n Hydro-Material -tuotteiden tuoteryhmäpäällikkönä.

”Kraftmek ja Addtech-konserni on meille ideaalinen uusi omistaja”, toteaa Hydro-Materialin toimitusjohtaja Anders Nyberg. ”Tiimimme jatkaa hyvää asiakaspalvelua kuten ennenkin, ja saa lisäksi koko Kraftmekin myyntihenkilöstön avun ja kokonaisuuteen sopivan tuotevalikoiman. Mahdollisuudet kasvuun ovat nyt entistä paremmat, ja tästä hyötyvät viime kädessä asiakkaamme”.

Kraftmek Oy on johtava voimansiirron, laakeroinnin ja hydrauliikan toimittaja Suomessa. Yhtiö on perustettu 1973 ja kuuluu Addtech-konsernin Components-divisioonaan.
www.kraftmek.com

Addtech Ab on ruotsalainen pörssinoteerattu teknisen kaupan alan konserni. Se muodostuu noin 130 itsenäisestä yhtiöstä, jotka tarjoavat korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita pääasiassa valmistavan- ja infrastruktuuriteollisuuden tarpeisiin noin 20 maassa. Addtech-konsernissa on n.3000 työntekijää ja sen liikevaihto on yli miljardi euroa.
www.addtech.com

Hydrauliikkaan erikoistunut Oy Hydro-
Material Ab
on palvellut Suomen valmistavaa teollisuutta vuodesta 1975 lähtien. Yritys edustaa markkinoiden tunnetuimpien valmistajien hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteita, jotka kestävät käyttöä ja ovat laadultaan huipputasoa. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Siuntiossa.
www.hydro-material.fi

Kraftmek Oy
Ilpo Pinola, toimitusjohtaja
puh. +358 40 5768 170
ilpo.pinola@kraftmek.com 

Addtech Components Finland
Markku Suominen
puh. +358 400 418074
markku.suominen@addtech.com

Hydro-Material Oy
Anders Nyberg, toimitusjohtaja
puh. +358 50 644 65
anders.nyberg@hydro-material.fi