MA-Tech Oy:ltä yksilölliset suomalaiset lastunkuljetinratkaisut

Materiaalinkäsittelyyn erikoistunut kuljetinvalmistaja MA-Tech Oy on kymmenen toimintavuotensa aikana määrätietoisesti laajentanut toimintaansa, palvellen tänä päivänä asiakkaitaan usealla eri teollisuuden alalla. Metalliteollisuudelle tämä lapualaisyritys tarjoaa omavalmisteiset ja tarkasti asiakaskohtaisesti räätälöidyt lastunkuljettimet nopealla vasteajalla.

MA-Tech-kuljettimet edustavat yrityksen omaa tuotantoa aina suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen asti.
– Lähestymme asiakasta aina mittanauha kädessä, eli jokainen kuljetinratkaisu räätälöidään aina asiakkaan täsmällisen tarpeen mukaan. Tuotannon henkilöiden kanssa keskusteluiden ja tuotantolaitteiden kartoituksen jälkeen teemme asiakkaille esitykset tehokkaimpien kuljetinratkaisuiden luomiseksi. Esimerkiksi lastuavan työstön koneisiin pystymme tarjoamaan erittäin toimintavarmat ja yksilölliset lastunkuljetinratkaisut, kertoo myyntipäällikkö Jani Kivisalo.

– Nyt kun tuotantorattaat jauhavat lähes joka pajassa täysillä, ei ole aikaa pitkiin, esimerkiksi lastunkuljettimien hajoamisista johtuviin tuotantokatkoksiin. Me pystymme toimittamaan todella nopeasti uuden lastunkuljettimen hajonneen tilalle. Vain soitto meille riittää ja olemme viivana paikalla. Konepajojen tarvitsee muistaa lastunkuljettimiin liittyen vain yksi nimi: MA-Tech Oy. Yhteydenotolla meihin saatte yhdeltä luukulta valmiin luotettavan suomalaisen ratkaisun lastunkuljettamiseen, lupaa Kivisalo.

Ympäri maailmaa satoja kuljettimia vuodessa

MA-Tech on edennyt viime vuodet vahvassa kasvussa. Noin puolet yrityksen valmistamista kuljettimista päätyy sopimusvalmistajan roolissa erilaisten koneiden yhteyteen paitsi kotimaahan myös ympäri maailmaa. Näitä kuljettimia MA-Tech toimittaa vuositasolla satoja. MA-Techin vuosivolyymi kaikissa toimittamissaan kuljettimissa on tällä hetkellä lähemmäs 700. – Kuljettimiemme korkeasta laatutasosta kertoo paljon se, että erilaiset yhteistyötahot myös maailman huipputoimijoiden joukosta ovat valinneet meidät kuljetintoimittajakseen. Tämä yhteistyö on toiminnallemme erittäin tärkeä pohja, mutta haluamme laajentaa tekemistämme yhä useamman suomalaisen metalliteollisuuden toimijan kuljetinratkaisutoimittajaksi. Esimerkiksi lastunkuljetus on sektori, joka on kasvanut voimakkaasti ja kysyntä tällä saralla kasvaa jatkuvasti. 

– Palvelualttiille toimintamallillemme on ollut selkeä tilaus ja pystymme myös hinnallisesti kilpailemaan ulkomailta tulevien lastunkuljettimien kanssa. Kannattaa myös muistaa, että meidän lastunkuljettimet ovat aina räätälöityjä kohteeseen ja suunnittelemme sekä valmistamme kaikki materiaalinkäsittely- ja muut tuotteemme toimitiloissamme täällä Lapualla. Näitä yksilöllisiä räätälöityjä ratkaisuja eivät ulkomaiset kilpailijamme – ainakaan kovin kustannustehokkaasti ja nopeasti – pysty tar-joamaan. Parhaimmillaan pystymme toimittamaan uuden lastunkuljettimen 2–3 viikossa, normaalin toimitusajan ollessa noin 1,5 kuukautta, sanoo Kivisalo.

Jälkimarkkinointi toimii

– Valitsemalla MA-Techin lastunkuljettimen, voit olla varma myös siitä, että jälkipalveluihin liittyvät toimet suoraan meidän, suomalaisen valmistajan kanssa toimivat varmasti. Me olemme vastuullinen kumppani ja tarvittavat huollot suoritamme nopealla aikavasteella. Hyllystämme löytyy laajasti varaosia kuljettimiin, joten apua on nopeasti tarjolla, mikäli laiterikkoja tulee. Esimerkiksi lamellimattoja meiltä löytyy varastosta eri dimensioilla laajasti, valottaa tekninen myyjä Riikka-Leena Tattari.

Lisää kustannustehokkuutta ja työturvallisuutta

– Pystymme monesti jo ensikäyntimme perusteella tarjoamaan työstöä tekeville yrityksille uusia ratkaisuja, jotka tehostavat heidän toimintaansa. Lastunkuljetukseen tuomamme ratkaisut paitsi parantavat kustannustehokkuutta, edistävät myös työturvallisuutta. Esimerkiksi lastuastioiden tyhjennykset vaativat monesti kompakteissa tiloissa paljon turhaa, ei tuotantotehokasta aikaa. Parhaissa tapauksissa olemme pystyneet tuomaan asiakkaidemme tuotantoon paljon tehostunutta kuljetinkapasiteettia ja lisää elinkaarta, jatkaa Tattari.

Tavoitteena markkinajohtajuus

– Olemme materiaalinkäsittelyyn erikoistunut kuljetinvalmistaja, joka ei pelkää haasteita. Panostamme asiakaslähtöisyyteen, suunnitteluun, valmistukseen sekä laadunvalvontaan, jotta voisimme saavuttaa markkinajohtajan aseman. Vastaamme aina siitä, että toimittamamme kuljetin sopii kohteeseen – mitta- ja määritevastuu on meillä. Näillä teemoilla olemme saavuttaneet hyvän ja luotettavan toimittajan aseman, jota haluamme kehittää edelleen, kiteyttää toimitusjohtaja Matti Kuusisaari. 

INFO

MA-Tech Oy

Riikka-Leena Tattari, tekninen myyjä, puh. 010 505 7905

Jani Kivisalo, myyntipäällikkö, puh. 010 505 7902

www.ma-tech.fi