Maanterän toimisto ja varasto muuttavat Vantaalla

Maanterän toimisto muuttaa Keinumäenkujalta Petikkoon nykyaikaisiin toimisto- ja varastotiloihin. Sijainti on jatkossakin hyvien logististen yhteyksien päässä Kehä III:n varressa. Tavoitteena on olla täydessä toiminnassa uudessa osoitteessa toukokuun alusta lähtien. Uusi osoite on Tiilenlyöjänkuja 9 B, 01720 Vantaa, jossa sijaitsevat jatkossa sekä toimisto-, varasto- että tuotantotilat.

Muuton myötä Maanterä saa käyttöön joustavat tilaratkaisut hyvine neuvottelutiloineen sekä oheispalveluineen. Tämä helpottaa vieraidenkin vastaanottoa jatkossa. Varaston osalta uusissa tiloissa on käytössä tämän päivän standardin mukaiset lastauslaiturit sekä automaattinen varastotorni pienemmille tavaroille. Maanterän hitsaamo, jossa toimii myös Suhner- ja Rod­craft-laitteiden huolto, muutetaan sitä varten rakennettavaan uuteen tilaan samaan osoitteeseen.

– Nykyinen, sinänsä toimiva kiinteistö on saavuttanut sellaisen vaiheen, jossa oli syytä punnita tulevien vuosien tilankäyttöä hybridimaailmassa. Korona-aika on muuttanut ennestäänkin isojen tilojen käyttöastetta ja oletettavissa on, että paluuta entiseen ei ole. Tämä globaali muutos yhdessä suhteellisen vanhan kiinteistörakennuksen ja -tekniikan kanssa helpotti merkittävästi muuttoratkaisua, kertoo Maanterän toimitusjohtaja Ilkka Eriksson.
– Muutto auttaa meitä myös eteenpäin vastuullisuustavoitteissa, jotka ovat niin meille kuin omistajakonsernillemme strategisesti tärkeitä. Säästämme muuton myötä merkittävän määrän esimerkiksi sähköä ja lämmityskustannuksia. Käytännössä tämä kulutus on jo olemassa, joten muuton myötä säästämme energiaa koko kiinteistömme kulutuksen verran, Eriksson jatkaa.

Osoitetta lukuun ottamatta kaikki yrityksen yhteystiedot säilyvät ennallaan. Myöskään verkkolaskuosoitteisiin ei tule muu­toksia.
– Muuttovaihe saattaa aiheuttaa hetkellistä haittaa toimintoihin. Pahoittelemme tätä mahdollista tilannetta jo ennakkoon ja pyrimme valmistelemaan prosessin mahdollisimman hyvin. Henkilökuntamme löytää kyllä ratkaisut kiperissä paikoissa tilanteeseen kuin tilanteeseen, Eriksson lupaa.

Maanterä informoi asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan asian edetessä niin sivuillaan kuin uutiskirjeissään sekä sosiaalisessa mediassa.

Oy Maanterä Ab
Ilkka Eriksson, toimitusjohtaja
puh. +358 40 7726747
ilkka.eriksson@maantera.fi
www.maantera.fi