Maanterän valikoima laajenee uusien yhteistyökumppaneiden myötä

SAB:lta ISO 26623-1 -standardin mukaiset pitimet

Maanterä on aloittanut yhteistyön SAB:n kanssa ja valikoima täydentyy ISO 26623-1 -standardin mukaisilla pitimillä (KOOT C4-C8).
Valikoima sisältää pitimet sisä- ja ulkopuoliseen sorvaukseen sekä pyörivien työkalujen adapterit. SAB:n valikoimiin kuuluvat myös sorvin konekohtaiset kiinnitysyksiköt. Tuotevalikoiman laajennus mahdollistaa kokonaisvaltaisen tarjonnan Capto-karaisiin monitoimisorveihin ja työstökeskuksiin.

Sikulanilta valikoimiin värinävaimennetut sorvauspuomit

Maanterä on aloittanut yhteistyön myös Sikulan-nimisen toimittajan kanssa ja näin Maanterän valikoimaan tulee värinävaimennetut sorvauspuomit.
Valikoimassa on värinävaimennettuja sorvauspuomeja ja niihin sopivia teräpäitä halkaisijoilla 16–120 mm / pituudet 7 x D ja 10 x D. Valikoimassa on sekä lieriövartisia että ISO 26623-1 -standardin mukaisella liitoksella olevia puomeja.


Couth-merkintälaitteet valikoimiin

Maanterän yhteistyökuviot saavat jatkoa Couth-nimisestä yrityksestä, joka on erikoistunut korkean teknologian merkintäkoneisiin monilla teollisuuden aloilla. Tuotteita on käytössä jo yli 25.000 kappaletta niin auto-, lentokone-, rautatie-, metalli- kuin öljy- ja kaasuteollisuudessakin.
Couth valmistaa niin standardituotteita kuin asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä ratkaisuja. Menetelmissä on vaihtoehtoja perinteisestä mekaanisesta merkinnästä aina lasermerkintään saakka. Laitteita pystytään käyttämään käsin tai integroimaan osaksi tuotantoa. Couthin vankasta asemasta markkinoilla kertoo se, että yritys käyttää vuosittaisesta liikevaihdostaan peräti seitsemän prosenttia tuotekehitykseen.
Couth laajentaa edelleen Maanterän tarjontaa metalliteollisuuden osaavana ratkaisutoimittajana, joka pystyy löytämään soveltuvan vaihtoehdon laajasta ja laadukkaasta toimittajaverkostostaan.


Gesacilta uudet sorvausterälaadut

Gesac on tuonut markkinoille uudet sorvaus­­terälaadut GPT6110/6120/6130 teräksen sorvaukseen. Uuden sukupolven terälaadut takaavat erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden. Uusi teknologia G.Force® parantaa merkittävästi palan lujuutta, kestoikää ja luotettavuutta.
Uuden teknologian teräpaloissa on yhdistettynä perusaineen lujuus, alumiinioksidipinnoitteen yhdensuuntainen kiderakenne ja ylimmän pintakerroksen kovuus ja tiivis kiderakenne. Tämä kiderakenne mahdollistaa paremman pinnanlaadun kappaleeseen ja vähentää irtosärmänmuodostusta sitkeissä materiaaleissa.

”Sampanjan” värinen ulkokerros auttaa myös tunnistamaan kulumisen hyvin. Uudet laadut löytyvät lastunmurtajissa, jotka on tarkoitettu ISO P-alueelle, kuten QF/QM/QR (negatiiviset) ja MM (positiivinen).
Laatu GPT 6120 tarjoaa laajan käyttöalueen ja erinomaisen kulumiskestävyyden, joten se on ensisijainen valinta teräksen sorvaukseen. Laatu GPT 6110 täydentää valikoimaa, kun vaaditaan parempaa kulumiskestävyyttä suuremmalla lastuamisnopeudella ja laatu GPT 6130, kun vaaditaan sitkeyttä hakkaavassa työstössä.

Gesac WNMG080412-QM-GPT6120 teräpala