Machinery laajensi tuote­valikoimaansa Fanuci-laserhitsaus- ja puhdistuslaitteisiin

Innovatiivinen kone tekee hitsauksesta helppoa ja nopeaa sekä mahdollistaa uusia asioita hitsauksen ja puhdistuksen parissa.

Viime vuoden loppupuolella, Konepaja 2022 -messuilla, Machinery esitteli Fanuci-laserhitsauslaitteen. Tuotelanseerauksen jälkeen laserhitsauskoneita on toimitettu tyytyväisille asiakkaille jo suuri määrä ja kysyntä näyttää vain kasvavan.
”Olemme tyytyväisiä Fanuci-laserhitsauskoneiden saamaan vastaanottoon asiak­kaiden keskuudessa. Laserhitsauksella on saatu ratkaistua perinteisien hitsausmenetelmien tuottamia ongelmia jo monella asiakkaalla ja menossa on useita mielenkiintoisia projekteja, joista osa robotisoituna”, toteaa Machineryn konepajaliiketoiminnan toimialajohtaja Kalle Louhimo.


Fanuci – laserhitsauskoneet: yksi kone, neljä toimintoa

Fanuci on innovatiivinen teknologiayritys, joka on erikoistunut korkealuokkaisiin, käsikäyttöisiin laserhitsaus- ja puhdistusratkaisuihin. Fanuci-laserhitsauskoneet ovat edistynyttä hitsaustekniikkaa, joka poistaa hitsauksesta monia ongelmia. Perinteisiin valmistushitsausmenetelmiin verrattuna laserhitsaus on tehokkaampaa ja helpompaa. Laserhitsatut kappaleet vaativat vain harvoin jälkikäsittelyä ja hitsausjigien tekeminen on helppoa, koska pienen lämmöntuoton ansiosta kappaleisiin ei tule lämpömuutoksia. Hitsaussauma on lähes huomaamaton ja erittäin kestävä. Kätevä 4 in 1 -kahva mahdollistaa sen, että koneella on mahdollista paitsi hitsata, myös leikata, puhdistaa saumoja sekä etäpuhdistaa.


Kiinnostaako laserhitsaus?
– Machinery kutsuu tutustumaan uutuustuotteeseen paikan päälle Ruutanakorventielle

Laserhitsaustekniikka on kohtuullisen uusi hitsaustapa ja moni ei ole siihen entuudestaan päässyt tutustumaan. Machinery kutsuu nyt kaikki kiinnostuneet tutustumaan laitteeseen paikan päälle Machineryn toimipisteeseen Ruutanakorventielle. Sovi oma esittelyaikasi soittamalla tai laittamalla sähköpostia Kalle Louhimolle.
”Toivomme, että mahdollisimman moni sopii oman henkilökohtaisen esittelyajan etukäteen. Fanuci- laserhitsauskoneesta saa parhaimman käsityksen, kun pääsee kokeilemaan käyttöä itse paikan päällä”, sanoo Kalle Louhimo.

Machinery konepajaliiketoiminta muutti syksyllä 2022 uusiin toimitiloihin Pirkkalaan, osoitteeseen Ruutanakorventie 2, 33960 Pirkkala. Machinery jakaa toimitilat Boreo-konserniin kuuluvan elektroniikan ja elektromekaniikan kokonaisratkaisuja tar­joavan Yleiselektroniikan Tampereen myyntiosaston, sekä elektromekaniikan ja johdinsarjojen suunnitteluun ja kokoonpanoon erikoistuneen Milconin kanssa.

Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi:

Machinery Oy
Kalle Louhimo
Konepajaliiketoiminta – toimialajohtaja
sekä levykonemyynti
puh. 040 136 3538
kalle.louhimo@machinery.fi