Machineryn konepajayksikön lastuavien koneiden myyntitiimi vahvistuu entisestään

Elokuun alussa Machineryn konepajayksikössä aloitti kaksi uuta myyjää Simo Rantanen ja Lauri Makkonen. Heistä kumpikin tulee vahvistamaan lastuavien koneiden myyntitiimiä.
– Laurin ja Simon myötä saimme paljon lisää uuta erilaista kokemusta ja osaamista jo ennestään hyvin toimivaan myyntitiimiimme. Lisäkäsien avulla pystymme vastaamaan lastuavien koneiden kysyntään paremmin ja saamaan vasteaikaa lyhyemmäksi sekä olemaan enemmän asiakkailla, kommentoi Kalle Louhimo, myyntijohtaja.

– Machinery vaikuttaa lupaavalta työpaikalta ja otan ilomielin haasteet vastaan. Työkaverit ja ilmapiiri ovat eritäin mukavia ja olen tuntenut oloni tervetulleeksi, kuvaa Lauri Makkonen alkutaivaltaan ­Machineryssä.
– Mukavalta vaikuttaa Machinery ja tiimi kaikin puolin. Tiimissä on sopivasti osaamista monelta eri kantilta, lisää Simo Rantanen.


Machinery järjestää Open House -tapahtuman Alihankinta 2023 -messujen aikaan

Machinery on mukana Alihankinta 2023 -messuilla osastolla C947. Lisäksi samaan aikaan Machineryn tiloissa osoitteessa Ruutanakorventie 2, 33960 Pirkkala järjestetään Open House -tapahtuma, jossa on tarjolla maittava aamupala joka aamu klo 8–10 sekä esillä Machineryn edustamia konemalleja. Ovet ovat avoinna messupäivinä klo 8–17.
– Tule tutustumaan uusiin myyjiin sekä juttelemaan konehankinnoista paikan päälle, toivottaa Machineryn myyntitiimi.


Kuvassa Machineryn konepajayksikön lastuavien koneiden myyntitiimi: Jukka Ilonen, Lauri Makkonen, Simo Rantanen ja Juha Parri.