Marko Tuominiemi nimitetty myynti- ja tuotepäälliköksi Fredko Groupiin

Fredko Groupiin kuuluvien ­Hämeskone-maahantuonnin, Fredko-edustusmyynnin ­sekä FredBest-asiakaspalvelun myyntitiimi vahvistui, kun sähköautomaatioteknikko Marko Tuominiemi aloitti myyntipäällikkönä elokuun alusta. Markon asemapaikkana on Kauhajoki, joten Fredkon myynti- ja asiakaspalvelut ovat näin entisestään paikallisempia Keski-Suomen ja erityisesti Pohjanmaan alueilla.

Fredko Group on asiakaslähtöisesti toimiva ratkaisujen tarjoaja leikkaavissa, muokkaavissa ja muovaavissa työstökoneissa. ”Autamme asiakkaitamme löytämään perustellusti parhaat ratkaisut tuottavan teknologian saralla. Marko Tuominiemen aikaisempi työkokemus mm. AA-Tuotannolla tuotepäällikkönä, projekti- ja kehityspäällikkönä Rodsteinilla lattojen ja profiilien työstön parissa, FinnPowerilla tuotepäällikkönä sekä käyttöönottajana levyntyöstössä ja lncapilla ohutlevytuotteiden tuotantopäällikkönä tuo merkittävää lisäarvoa toimintaamme”, toteaa Fredkon toimitusjohtaja Pasi Pitkänen ja jatkaa: ”Palvelemme asiakkaitamme löytämään juuri heidän tarpeisiin sopivat kilpailukykyiset teknologiaratkaisut monipuolisesta tarjonnastamme ja tässä Markolla on varmasti annettavaa.”

Fredko Groupin edustamat ja maahantuomat päämiehet ovat alansa arvostettuja sekä osaavia valmistajia, joiden koneisiin ja laitteisiin luotetaan ympäri maailmaa. Marko Tuominiemi keskittyy alkuvaiheessa tuotehallinnan osalta seuraaviin päämiehiin:
– Levyntyöstö: Haco, Uzma, Ermaksan, Kingsland
– Työkalut: Gimec, Matrix, Euram, Parma Stamp, Mubea
– Putkien, tankojen ja profiilien työstö: EHRT, Stierli-Bieger, Uzma
– Vesi- ja plasmaleikkaus: Eckert
– Merkkaus ja pintakäsittely: Mobil-Mark, NS Maquinas
– 3D-tulostus: EnaVision (Ermaksan)

FredBest-asiakaspalvelu tuottaa monipuolista huolto- ja varaosapalvelua sekä selkeitä palvelupaketteja koneen elinkaaren eri vaiheisiin lisäten koneiden luotettavuutta ja turvallista käyttöä sekä parantaen samalla tuottavuutta. ”Uskon monipuolisen kokemukseni automaatioteknologiasta hyödyntävän jatkossa asiakkaitamme myös huoltoneuvonnassa ja varaosapalveluissa sekä käyttökoulutuksessa”, päättää Marko Tuominiemi esittelyhaastattelutuokion.

INFO

Marko Tuominiemi
myyntipäällikkö
puh. +358 (0)10 839 1223
GSM (0)50 4424 084
marko.tuominiemi@fredko.com