Masino panostaa laatuun ja palveluun

Masino Group on suomalainen yritysryhmä, jonka toiminta alkoi vuonna 1958 moottorien maahantuonnilla. Nykyään Masino Groupiin kuuluu seitsemän yritystä, jotka palvelevat eri teollisuudenaloja yksilöidyillä tuotesektoreillaan. Masino Welding on erikoistunut teollisuustuotannossa käytettävään hitsaus­tekniikkaan.

Asiakas ja laatutuotteet toiminnan ytimessä

Masino Welding pyrkii olemaan asiakkailleen kumppani, jonka osaaminen ja laadukkaat tuotteet helpottavat tuotantoa ja parantavat laatua. Masino Weldingin tuotteita ovat mm. Elga®-, Kobelco- ja Meltolit-hitsauslisäaineet, GasiQ®-kaasu- ja -hitsaustarvikkeet, Miller®-hitsauskoneet, Plymoth®-kohdepoistoimurit, Orbitalum®-putkenkatkaisu- ja viisteytyskoneet sekä orbitaalihitsauslaitteet, Thermal Dynamics™ -plasmaleikkurit, TIG-MAX®-rst-puhdistuslaitteet sekä Masino®-hitsausvarusteet. Hitsauslisäaineet sekä GasiQ®-tuotteet ovat Weldingin ydintuoteryhmiä. Nämä tuotteet ovat laajasti käytössä Suomen hitsaavassa teollisuudessa.

Yhtenä uusimmista tuoteryhmistä Masinolla on myynnissä TAG Pipe -tuoteperhe (S.F.E.), johon kuuluu putkien katkaisu- ja viisteytyskoneita, kylmäleikkauskoneita, kaasuleikkaus- ja viisteytyskoneita, putkenkeskittimiä, putkitelineitä, juurikaasutustulppia, putkityökaluja sekä putkitulppia. TAG Pipe -putkien katkaisu- ja viisteytyskoneet tarjoavat parasta mahdollista laatua asiakkaille. Tuotteiden korkealaatuiset komponentit valmistetaan Euroopassa ja laitteiden kokoonpano tehdään Iso-Britanniassa. Kaikki koneet läpikäyvät kattavat testaus- ja laadunvarmistusmenetelmät. Koneet ovat CE-hyväksyttyjä ja niillä on vaatimustenmukaisuustodistus.

– Masino Weldingin asiantunteva myyntihenkilöstö ja osaava jälleenmyyjäverkosto opastavat asiakasta kaikissa tuotteiden valintaan ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Meillä on myyntitiimissä viisi kansainvälisen hitsausalan tutkinnon suorittanutta henkilöä (IWE-C tai IWS), jotka ovat vuosia toimineet monipuolisissa alan tehtävissä, kertoo myyntijohtaja Pasi Hiltunen.

Masino Weldingin myyntitiimi. Oikealta: Pasi Hiltunen, Jari Hannila, Teemu Hallamaa, Seppo Rantala, Arto Kekkonen. Kuvasta puuttuu Mikko Rannikko.


Recionille TAG Pipe -laitteita putkien esivalmistukseen

Recion Oy on projektinhallinta- ja putkisuunnittelupalveluja, mekaanisia asennuksia, valmistusta ja kuumasinkitystä tarjoava suomalainen yritys, jolla on erityisasiantuntemusta korkeapaineputkiratkaisuissa. Toiminta on kansainvälistä. Yrityksen kattavasta tietämyksestä ja osaamisesta kertovat useat sertifikaatit ja lisenssit. (Katso https://recion.com/certificates/certificate-base/).

Masino Welding on hiljattain toimittanut kolme järeää TAG Pipe -laitteistoa Recionille putkien esivalmistukseen. Laitteistoilla voidaan mm. katkaista ja viisteyttää putkia. Perusteellisen perehdytyksen koneiden käyttöön antoi Wouter Hoffmann S.F.E. Group -yhtiöstä.
– TAG Pipe -laitteistot sopivat meidän toimintaamme ja vaikuttavat laadukkailta. Yhteistyö Masino Weldingin kanssa on myös sujunut hyvin, sanoo Recion Oy:n liiketoimintajohtaja (COO) Jari Salo.


Forssa Engineering luottaa Masinoon

Kaarinalainen Forssa Engineering on isojen, paikallaan rakennettavien maanpäällisten varastosäiliöiden rakentaja. Vuonna 1986 perustetulla, toisessa sukupolvessa toimivalla perheyrityksellä on yli kolmen vuosikymmenen kokemus kansainvälisestä prosessiteollisuudesta. Toiminnan laatu perustuu sertifioituihin ISO 9001 ja ISO 3834-2 -järjestelmiin, kattaen myös EN 13445 ja EN 729-2 -vaatimusmääritykset. Kaikki toimitukset tehdään kohdemaan lainsäädännön ja soveltuvien standardien mukaisesti mukaan lukien dokumentoinnit ja tarkastukset. Kaikilla hitsaajilla on SFS-EN 9606-1 -mukainen hitsaajan pätevyys. Turvallisuus on toiminnan ydintekijä. Lisäksi Forssa Engineeringillä on EN 1090-1:2009+A1:2011 kohdan 6.3 ja EN 1090-2:2018 -mukainen sertifikaatti rakenteellisten hitsattujen teräskokoonpanojen esivalmistusta ja hitsausta varten, EXC1 ja EXC2.

– Luotamme Masino Weldingiin hitsauslisäaineiden toimittajana. Yhteistyömme on kestänyt jo vuosia, tuotteet ovat laadukkaita ja toimitukset saapuvat täsmällisesti. Suurin osa toimituksista kulkee suoraan työmaille, myös kansainvälisesti, kertoo CEO Antti Vilska.


Tulossa marraskuussa – Pohjanmaan Teollisuus -messut Seinäjoella

Masino Weldingin aluemyyntipäällikkö Jari Hannila tuntee pohjalaiset, onhan hän itsekin Pohjanmaalta.
– Pohjalaiset ovat ahkeria ja yritteliäitä, turhaa vaatimattomuutta ei viljellä. Täällä on tekemisen meininki. Sitkeys, näkemyksellisyys ja usko tulevaisuuteen on kasvattanut monta Pohjanmaan yritystä vaatimattomasta alusta suureksi kansainväliseksi tekijäksi. Haluan Masino Weldingin edustajana palvella asiakkaitamme laadukkailla tuotteillamme ja osaamisellamme sekä edesauttaa heidän menestystään, Hannila sanoo.
– Tervetuloa Pohjanmaan Teollisuus -messuille torstaina 24.11. osastollemme A210, toivottaa Hannila.

Masino Welding Oy

Jari Hannila
aluemyyntipäällikkö, IWS, Pohjanmaa, Pohjois-Suomi
puh. 010 8345 759
jari.hannila@masino.fi

Pasi Hiltunen
myyntijohtaja, IWE
puh. 010 8345 750
pasi.hiltunen@masino.fi