Metallirakenne Kangaskorte on vaativien RST-, HST-, alumiini- ja rakenneteräskomponenttien valmistaja

Salossa sijaitseva Metallirakenne Kangaskorte Oy (MRK Oy) on erikoistunut vaativien RST-, HST-, alumiini- ja rakenneteräskomponenttien valmistamiseen. 20 vuoden aikana on syntynyt pitkäaikaisia asiakassuhteita mm. laivateollisuudesta, kone- ja laiterakentamisesta sekä vedenkäsittelylaitoksista. Yrityksellä on käytössään ISO 9001 -laatujärjestelmä, joka täyttää CE-merkityt teräsrakenteet EN 1090-1:2009+A1:2011 EXC1- ja EXC2-mukaisesti.

Yrittäjillä on pitkäaikainen kokemus ja osaaminen hyvinkin vaativien alumiini- ja RST-rakenteiden työstämisestä ja tämän tietotaidon pohjalta on syntynyt myös omia innovaa-tioita, kuten Samu 3000 -hiekoitin sekä vaativaan ammattikäyttöön suunniteltu ja valmistettu alumiinivene Watercat 565. Tämän CE-hyväksytyn ja työvenenormien mukaan suunnitellun pulpettiveneen asiakaskunnan muodostavat tällä hetkellä pääosin viranomaiset, kalastajat, sukeltajat ja maanrakentajat.

Alihankintapalvelut särmäykseen, leikkaukseen ja robottihitsaukseen

MRK Oy työllistää tällä hetkellä suoraan 11 henkilöä sekä joukon alihankkijoita. Yrityksellä on käytössään 1700 m2 toimitilat, jotka sisältävät n. 200 m2 konttori- ja henkilöstötilat. Käytössä oleva konekanta on nykyaikainen ja henkilökunnan koulutukseen panostetaan myös jatkuvasti.

Omien tuotteiden valmistuksen ohella MRK Oy tarjoaa erilaisia alihankintapalveluita. Näihin kuuluvat särmäyspalvelut, joita pystytään tekemään 6 metrin kappalepituuteen asti Aliko 320/6000 CNC -särmäyspuristimella. Tarjolla on myös nopeaa ja luotettavaa leikkauspalvelua nykyaikaisella Thermcut-hienosuihkuplasmalla. Leikattaviin kappaleisiin on myös mahdollista tehdä polton yhteydessä asiakkaan tarvitsemia merkkauksia. – Meillä on myös kaksi erillistä robottihitsausasemaa suurien sarjojen hitsaukseen, joten yritys pystyy tarjoamaan robottihitsauspalveluita sekä alumiini- ja RST-komponenteille että teräskomponenteille, vakuuttaa tuotannosta vastaava Mika Simola.

– Toimimme asiakkaiden kanssa aina win-win-periaatteella ja haluamme tehdä tiivistä yhteistyötä projektien aloittamisesta niiden jälkihoitoon asti. Meillä on pitkä kokemus erilaisista levy-/palkkirakenteista, minkä pohjalta pystymme konsultoimaan asiakasta parhaan mahdollisen ratkaisun löytämisessä.  Laatu sekä sovitut toimitusajat ovat meidän tärkeimpiä kilpailuetuja ja niistä pidetään kiinni, vakuuttaa toimitusjohtaja Konsta Kangaskorte.

INFO

Metallirakenne Kangaskorte OY

Ruusulehdontie 12 d, 25130 Muurla

Konsta Kangaskorte, puh. 0400 469 632

Mika Simola, puh. 0400 531 574

www.kangaskorte.com