Mittakoneiden varusteiden myynti Rensille

”Tunnemme kannettavan mittauksen lisävarusteet” kertoo Rensin toimitusjohtaja Vesa Sirén. ”Vuodesta 1993 jatkuneen mittavälineiden myynnin aikana olemme perehtyneet niin perinteisten mittakoneiden kuin kannettavien mittakoneiden ja laserseurainten eli trackereiden lisävarusteisiin”, jatkaa hän.
Rensillä on toimituksessa tunnettujen nivelvarsikoneiden pallo ja muita mittakärkiä. Tarjonnassa on lukuisia erilaisia mittapäitä perinteisistä malleista omiin kovametallisin jatkettuihin mittakärkiin ja jatkettuihn hiilikuitumittapäihin. Tuotteet ovat tehty parhaista materiaaleista ja toimivat samoin tai paremmin kuin ne OEM-tuotteet, joihin käyttäjät ovat tottuneet.
Luettelosta löytyy mittahuoneen lämpötilan ja kosteuden nauhoittavasta mittauksesta mittakärkien ja laseritargettien lisäksi erilaiset jalustat ja kiinnityslaitteet kuin myös kalibrointi- ja sertifiointivälineet.

Kannettavien mittakoneiden mittakärjet ja -pallot
Valittavissa on erittäin laaja valikoima erilaisa mittakärkiä: suoria, mutkaisia, eri palloilla. Edustettuina ovat Faro-varsiin, niin vanhoihin kuin erittäin vanhoihin malleihin, sopivat probet kuin myös Romer arms probes ja styli.

Laserseuraimien lisävarusteet
Laserseuraimissa tarvitaan mittauksen tekemiseksi monenlaista lisävarustetta, SRM & ball probes, eli erilaisia palloprismoja eli targetteja kuin myös tooling eli maalilevyjä, joissa SRM:t sijaitsevat mittauksen apuna kuin myös reset-kuulia, kuljetuslaatikoita jne. Kokonaisuudessaan tarjolla on useita satoja eri tuotteita laserseuraimiin.

Kolmijalat, kiinnityslevyt, magneettilevyt, siirrettävät mittauspöydät ja muut apuvälineet
Niin varret kuin kannettavat mittavarret kiinnitetään alustoihinsa samalla kierteellä ja kaikki nämä käyttävät samanlaisia kiinnitystapaa.
Valikoimissa on kiinnityslevyjä, magneettisia jalkoja, kannettavia kolmijalkoja, pyörillä olevia kolmijalkoja, mittausvaunuja ja näiden yhdistelmiä.

Täysin uutta kiinnitystekniikassa
Kaikki mittaukseen perehtyneet tietävät, että heikko tai vajavainen kiinnitys ja jopa usein tukevaksi luultu kiinnitys vaikuttaa mittaustuloksiin. Ulkoiset värinät, ei niin stabiili asento, alustan vääntyminen, vaikuttavat yllättävän helposti ja yllättävän pienestä asiasta mittaustuloksiin.
Kaikkien näiden ongelmien analysoimiksesi on myynnissä Rhino-sarjan kolmijalka. Piirteet Rhino-pyörillä olevassa jalustassa ovat juoheva korkeudensäätö, jousikuormitettu hammaspyörän lukko, ilmakevennetty pylväs, 3 ½”-8 universaali kiinnitysrengas, joka sopii kaikille mittalaitteille. Jalusta lukitaan jalkapolkimella paikalleen, jolloin se seisoo painavana tukevasti paikallaan.
Se mikä poikkeaa perinteisestä, on jalustan Smart Module. Smart module on sensori, joka sijaitsee suojatussa paikassa jalustassa ja sallii käyttäjän monitoroivan lämpötilaa, painetta, tärinöitä ja taipumaa. Kaikki erittäin tärkeitä muuttujia tallennettavaksi mittaustapahtuman yhteydessä numeroiden oikeudelllisuuden varmistamiseksi.
Sekä visuaalinen että audio eli ääni kehoittaa käyttäjää tarkistamaan asetuksensa ja offsetoimaan uudelleensuuntamalla tai skaalaamaan mittaustuloksia. Tämä antaa mittaajalla mahdollisuuden optimoida mittaus sessio ja varmistaa kaikkein tarkimmat mahdolliset tulokset mittauksesta käytettäessä mittavartta tai laserseurainta.
Luonnollisesti kaikki tämä tapahtuu app­sissa, jonka voi ladata puhelimen verkkokaupasta.

INFO

Rensi Finland Oy
puh. +358 400 45 2070
info@rensi.fi, www.rensi.fi