MTC Flextek uusiin toimitiloihin

MTC Flextek Oy Ab:n uuden modernin toimiston ja showroomin avajaisia vietettiin Pirkkalan Linnakalliossa 19.–20.3.

MTC Flextekin uudet toimitilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella ja tilat ovat todellinen showroom jopa ohi ajaville, sillä niin näkyvästi tyylikkäät tilat ohikulkevillekin Tampereen läntisen kehätien varrella avautuvat.
700 m2:n toimitiloissa ollaan panostettu paitsi jatkuvaan vaihtuvaan näyttelyyn myös työntekijöiden olosuhteisiin. Toimistossa ja showroomissa on älykäs valonohjausjärjestelmä. Lisäksi jokaisessa työpisteessä on mm. työpistekohtainen valaistus ja avokonttorissa on ”puhelinkoppeja” takaamassa tarvittaessa puheluiden yksityisyyden.

Paljon muutakin
kuin myyntinäyttely
Showroom ei ollut ladattu huipputeknologialla vain avajaisia silmällä pitäen, vaan asiakkailla on jatkossakin mahdollisuus tutustua MTC Flextekin laatuvalikoimista metallintyöstökoneisiin, robottiratkaisuihin, oheislaitteisiin ja palveluihin sekä näistä muodostettuihin kokonaisuuksiin, sekä erilaisiin ”Smart Production” -demonstraatioihin.
Avajaisissa MTC Flextekin maailmanluokan päämiehistä olivat paikalla Okuma, Fanuc, Kasto, Absolent, Ecoroll, Breuning­IRCO. Esillä olleen konekattauksen tähtinä olivat Okuma-monitoimisorvi Multus B200, Okuma CNC-sorvi LB3000, Okuma viisiakselinen pystykarainen koneistuskeskus Genos M460-5ax, Fanuc RoboDrill, Roboshot ja robotteja, Kasto-saha ja monia oheislaitteita.
”Täällä on jatkossa esillä 2–4 metallintyöstökonetta sekä automaatioratkaisuja
ja myös yhteistyökumppaneidemme tarjontaa kuten Renishaw, Zoller ja Sandvik. Tämä ei ole vain myyntinäyttely, vaan myös koulutusaspekti on tuotu korostetusti esiin”, korostaa toimitusjohtaja Tomi Tiitola.

Smart Production – fiksumpia ratkaisuja
”Tarjoamamme ”Smart Production” ei ole vain yksi yksittäinen kone, vaan mietimme kokonaisvaltaisesti prosesseja ja miten asiat voisi kaiken kaikkiaan tehdä fiksusti. Tästä esimerkkinä voisi nostaa esiin Remote Servicen, jossa etäyhteydellä saatetaan ratkaista mahdollinen ongelma ja näin voidaan säästää vaikka 1000 km ajosta muodostuvia kustannuksia”, valaisee Tiitola.
MTC Flextek tarjoaa laajalla rintamalla uusia tehokkaampia ratkaisuja, mm. robottiautomaation kasvu on ollut lähivuodet voimakkaassa kasvussa – Tiitolan mukaan tätä nykyä jo merkittävään osaan konekaupoista liittyy automatiikkaa.
”Fiksumpaa tapaa toimia edustaa myös muun muassa Okuman Connect Plan, joka kerää tarkkaa tilastotietoa tuotannosta, hälytyksistä yms. Tässä Okuman mallissa Industry 4.0 toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla ja järjestelmään voi liittää mukaan myös muita konemerkkejä kuin Okuma”, jatkaa Tiitola.

Osaavat ihmiset ja vakuuttava huolto
”Meillä on osaavat ihmiset, joilla on kyky osallistua asiakkaan kaipaaman ratkaisun löytämiseen sekä tuotteet, joita on helppo näihin ratkaisuihin tuoda. Lisäksi meillä on noin viidenkymmenen työntekijän vakuuttava, 10:llä paikkakunnalla toimiva huolto-organisaatio, jota koulutetaan jatkuvasti sekä päämiestemme että oman koulutuksemme puitteissa”, kertoo Tiitola.

MTC Flextekin päämiesedustus kasvaa – tarjolla kiinteä­pöytäisiä koneita aina 12 m asti
MTC Flextek on solminut edustussopimuksen espanjalaisen työstökonevalmistaja Ibarmian kanssa. MTC Flextek myy yksinoikeudella Ibarmian kiinteäpöytäisiä metallintyöstökoneita ja 5-akselikoneistuskeskuksia Suomessa.
Ibarmia sijaitsee Baskimaalla alueella, jossa on vahva teollinen historia ja osaaminen etenkin metallintyöstökoneiden parissa. Tämä alue tuottaa 75 prosenttia Espanjassa valmistettavista metallintyöstökoneista. Ibarmian osaaminen ja tietotaito on keskittynyt erityisesti suuriin metallintyöstökoneisiin ja 5-akselikoneistuskeskuksiin. Yhtiö tunnetaankin maailmalla vahvasta osaamisestaan etenkin näiden koneiden valmistuksessa.
Ibarmian koneet täydentävät hienosti MTC Flextekin tuotetarjoamaa. Jatkossa asiakkailla on mahdollisuus saada kiinteäpöytäisiä koneita jopa 12 metriin asti sekä 5-akselisia jyrsinkoneita aina 3,6 metrin halkaisijoille. Kiinteäpöytäisiin koneisiin on tarjolla kattava valikoima lisälaitteita esimerkiksi pyöröpöytiä aina kahteen metriin saakka. Kaikki koneet ovat saatavilla täysviisakselisina sekä sorvaamiseen soveltuvilla pyöröpöydillä.

MTC Flextek Oy Ab
uusi toimipiste:
Autokeskuksentie 8B
33960 Pirkkala
Tomi Tiitola
toimitusjohtaja
puh. 045 181 4480
www.mtcflextek.fi