Prima Powerin Teknologiapäivät Seinäjoella – Keskiössä automaatio ja valmistusjärjestelmät

Syyskuussa Prima Power järjesti pitkästä aikaa Seinäjoen tehtaallaan kaksipäiväiset Teknologiapäivät. Ensimmäinen päivä oli varattu kotimaisille asiak­kaille, toisena päivänä vieraita oli Baltian maista, Keski-Euroopasta sekä aina Malesiasta ja Vietnamista asti. Yhteensä tapahtumaan osallistui reilu sata alan ammattilaista.

Tapahtuman teemana olivat automaatio ja valmistusjärjestelmät. Prima Powerin näyttelytiloissa olikin esillä hyvä kattaus erilaisia automatisoituja järjestelmiä ja edistyksellisiä ohjelmistoratkaisuja, mm. 2D-laserleikkauskone Laser Genius+ yhdistettynä pinontarobotilla ja tornivarastolla sekä automaattinen varastojärjestelmä Night Train Brilliance, johon on liitetty lävistys-/laserleikkaus-yhdistelmäkone Combi Genius lastaus-/pinontarobotteineen sekä kokonainen PSBB-valmistusjärjestelmä. PSBB integroi lävistys-, leikkaus-, välivarastointi- ja taivutusprosessit yhdeksi kokonaisuudeksi ja on optimaalinen erityisesti suorakulmaisten kappaleiden ja paneelien valmistukseen. Sitä voidaakin käyttää esimerkiksi lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointilaitteiden sekä ovi- ja hissipaneelien valmistuksessa. Teknologiapäivässä järjestelmällä valmistettiin kätevää kierrätyslaatikostoa, jonka vieraat saivat halutessaan ottaa myös mukaansa.

Tapahtuman tunnelmasta voi päätellä, että tällaisia livekohtaamisia on kaivattu. Hiljaisten koronavuosien jälkeen oli mukavaa päästä jälleen kohtaamaan kasvokkain ja vaihtaa kuulumisia.

www.primapower.com

Syyskuisilla Teknologiapäivillä vieraili reilu sata alan ammattilaista, ja kaukaisimmat vieraat tulivat aina Malesiasta ja Vietnamista asti.
Prima Powerin näyttelytiloissa oli esillä hyvä kattaus erilaisia automatisoituja järjestelmiä ja edistyksellisiä ohjelmistoratkaisuja.
Teknologiapäivässä järjestelmällä valmistettiin kätevää kierrätyslaatikostoa, jonka vieraat saivat halutessaan ottaa myös mukaansa.