PTS 800 -kompressori tarjoaa tehoa ympäristöystävällisessä paketissa

PTS 800 on täysin öljytön dieselkäyttöinen kompressori, jolla saa tuotettua luotettavan, eri tarpeisiin mukautuvan ilmavirtauksen. Tämä on erinomainen kokonaisuus yrityksille, jotka haluavat täysin öljyttömän ratkaisun.

Suunniteltu teollisuutta varten
Korkealuokkainen PTS 800 on hyvä täydennys öljyttömien Atlas Copcon vuokrakompressorien mallistoon. Laite on suunniteltu tuottamaan jopa 800 cfm:n virtauksia, ilmanlaadusta tinkimättä. Sillä voidaan luoda minkä tahansa teollisuudenalan käyttötarkoituksiin tarvittavia ilmavirtauksia tehokkuuden pysyessä parhaana mahdollisena tarvittavasta, virtausnopeudesta huolimatta.

Kestävää kehitystä
PTS 800 -kompressorin sisällä on viimeisimpien päästöstandardien mukainen moottori, jonka ansiosta päästötasot ovat lähellä nollaa. Tämä takaa parhaan mahdollisen polttoainetehokkuuden ja toiminnan säädösten mukaisuuden.

Täysin turvallinen
Kuten muutkin saman tuoteperheen tuotteet (PTS 1600, PNS 1250 ja PTE 1500), PTS 800 on nollaluokan kompressori. Standardin ISO 8573-1 luokan 0 mukaan kompressorin tuottaessa ilmaa ei ole riskiä, että öljy saastuttaisi lopputuotteen.

Kokonaisvaltainen ratkaisu
PTS 800 toimitetaan tarvittaessa kaikilla tarvittavilla lisävarusteilla. Asiakkaan puolesta voidaan huolehtia koko projektinhallinnasta aina väliaikaisen paineilmaratkaisun suunnittelusta tuotteiden asentamiseen, huoltoon ja käyttöönottoon asti.

INFO

Atlas Copco Rental
Stefan Koskinen, Territory Manager
puh. 020 718 9219
stefan.koskinen@fi.atlascopco.com