RealLift ja KesLift yhdistivät voimansa

Huhtikuussa toteutuneen yrityskaupan myötä RealLift Oy ostaa KesLift Oy:n liiketoiminnan kokonaisuudessaan. Yritysten toiminnot liitetään yhdeksi kokonaisuudeksi, mikä kattaa toimialojensa huippua edustavat tuotemerkit kuten Haulotten henkilönostimet ja Grove-, Potain-, Palfinger-nosturit sekä Hyster-trukit.

Yrityskaupan myötä RealLiftin henkilöstömäärä kasvaa 8 henkilöllä ja KesLift jatkaa toimintaansa normaalisti. KesLiftin toimitusjohtaja Ari Miettinen on erittäin tyytyväinen toteutuneeseen yrityskauppaan: – RealLift tuo ison konsernin osana toimintaamme lisää myyntivoimaa, kapasiteettia ja resursseja kaikkeen toimintaamme.

Hyster täydentää valikoiman kaikenkattavaksi
RealLift panostaa kaupan lisäksi muutenkin toimintoihinsa. Eri tehtävissä RealMachineryn organisaatiossa aiemmin toiminut Jesse Kuhlman nimitetään nostokonetoiminnan liiketoimintapäälliköksi 1.5.2018 alkaen.
Kuhlman on tyytyväinen erityisesti Hyster-trukkien liittyessä RealLiftin jo ennes-
tään vahvaan nostokonemerkkivalikoimaan: – Hysterilta löytyy monipuolinen valikoima nostolaitteita haarukkavaunuista aina kontinkäsittelykoneisiin saakka ja tämä kattaus täydentää valikoimamme kattamaan kaikki nostoalasegmentin tarpeet. Nyt pystymme tarjoamaan täydellisen valikoiman nostolaitteita esimerkiksi satamien, telakoiden ja koko teollisuuden tarpeita silmällä pitäen.
Laajasta Hyster-mallistosta Kuhlman nostaa esiin Hyster H 3.0 FT -trukin, joka on tällä hetkellä erittäin kysytty ja kilpailukykyinen malli nostokyvyltään 3 000 kg dieselkäyttöisten trukkien kokoluokassa.
– KesLift on tehnyt 30 vuoden trukkimyyntikokemuksellaan hyvää työtä jo 10 vuotta Hysterinkin kanssa ja yhtenä trukkialan kärkimerkkinä Hyster on saavuttanut tuona aikana tyytyväisen käyttäjäkunnan ja vankan jalansijan markkinoillamme. RealLift tuo nyt tehdyn yrityskaupan myötä nykyisille ja uusille Hyster-asiakkaille entistä luotettavammat koko maan kattavat toimivat jälkimarkkinointipalvelut erittäin nopeilla vasteajoilla. Nostoprosessit ovat aina tuotannon ydintoimia ja tämän vuoksi nostolaitteiden pitää toimia luotettavasti. RealLiftin tehtävä on taata asiakkaidemme luotettavat ja turvalliset nostot, kertoo Kuhlman.
– Perinteisen trukkimyynnin ja -vuokrauksen rinnalle tuomme asiakkaiden ulottuville myös emoyhtiömme RealMachineryn toiminnasta tutuksi tulleet huolto- ja leasing-sopimukset, valaisee Kuhlman.

Kahdeksan vahvaa tuotemerkkiä
RealLift-KesLift-yhdistyminen sitoi yhteen kahden nostokonekauppiaan valikoiman ja kaupan jälkeen yritykset edustavat kahdeksaa tuotemerkkiä: Hyster-trukit, Haulotte-henkilönostimet, Palfingerin autoalustaiset henkilönostimet, Groven isot ajoneuvonosturit, Potain-torninosturit, Bulmor-kylkitrukit erikoispitkien kappaleiden nostoihin, MOL-terminaali- ja RORO-traktorit sekä Carer-sähkötrukit. – Valikoimamme kattaa erikoisimmatkin nostotarpeet. Mm. Carerin isot sähkötrukit ovat oivallinen valinta mm. satamien ja teollisuuden tarpeisiin ja yleensäkin kohteisiin, jossa vaaditaan päästövapaita toimia. Carer-trukkeja voi käyttää yhdellä latauksella kaksi vuoroa yhteen mittaan eli 16 tuntia, valistaa Kuhlman.

Kokonais-valtaista palvelua
– Meillä on markkinoiden laajin valikoima sektoreidensa huippua edustavia nostoalan koneita, varmasti toimivat jälkimarkkinointipalvelut ja emoyhtiömme RealMachinery Oy on vankan kasvun omaava tunnettu toimija. Haluamme tarjota kokonaisvaltaista palvelua ja olla nostoalan asiakaslähtöisin ja vahvin toimija Suomessa. Kannattaakin ehdottomasti olla nostolaitetarpeissa yhteydessä meihin kustannustehokkaimpien nostoprosessien takaamiseksi, kehottaa Kuhlman.

KesLift Oy on vuonna 1989 perustettu trukkien maahantuontiin, myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Kesliftin toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä ja Tuusulassa. Yrityksen liikevaihto on noin 4 M€ ja henkilöstön määrä 8.
RealMachinery Oy:n tytäryhtiö RealLift Oy toimii erilaisten nostimien maahantuojana, mm. henkilö- ja ajoneuvonosturit, tarjoten samoja palveluita alallaan kuin KesLift trukeissa. RealMachinery-konekonsernin liikevaihto on 65 M€ ja henkilöstön määrä on noin 100. Konekonserni kuuluu UM Yhtiöt Oy -konserniin. RealMachineryn toimipisteet sijaitsevat Lempäälässä, Keravalla, Turussa, Kuopiossa, Oulussa ja nyt myös Jyväskylässä.

INFO
RealMachinery Oy
Mikko Uusi-Marttila
puh. 0400 549 158
RealLift Oy
Jesse Kuhlman
puh. 0400 820 409
Keslift Oy
Ari Miettinen
puh. 0400 731 349
www.reallift.fi
www.keslift.fi