RÖNTGEN-VANNESAHANTERÄT saa nyt E-P Mig ja Koneelta

E-P Mig ja Kone Oy on aloittanut saksalaisen Röntgen-vannesahaterien maahantuonnin. Vuonna 1899 perustettu Robert Röntgen GmbH & Co. KG sijaitsee Remscheidissä, Düsseldorfin alueella, Saksan työkaluteollisuuden ytimessä.
Moderni tehdas valmistaa kuukaudessa 1000 km vannesahaterää ja ne toimitetaan ympäri maailman. Yli 100 vuoden kokemus terän valmistuksesta takaa korkealaatuiset tuotteet.

Tuotevalikoima sisältää useita eri terälaatuja, kokoja ja hammasmuotoja eri sahaustyypeille. Röntgen käyttää omia runkomateriaaleissa räätälöityjä metalliseoksia korkean terälaadun laadun takaamiseksi. Jo tunnetuksi tullut kova runkomateriaali takaa hyvän kulumisenkeston ja lisää terän elin­ikää. Tämän ansiosta käyttäjän tuottavuus paranee, kun teriä kuluu vähemmän sekä teränvaihtoja tulee vähemmän.

Bi-alfa-teristä Cobalt M42 ja Cobalt RP ovat hyviä valintoja rakenne- ja nuorrutusteräksille. Master Supreme sopii ruostumattomille teräksille ja Profile on oiva valinta profiiliterästen sahaukseen. Myös kovametalliterät kuuluvat vahvasti Röntgenin tuoteperheeseen. HM-Titan MU on loistava valinta koville materiaaleille. Röntgen on merkittävästi panostanut palveluun. Röntgenin kotisivuilla olevalla Röntgen Cutting Solution -ohjelmalla on helppo määrittää oikeat sahausparametrit kaikille sahamerkeille ja malleille.

Seinäjoella toimiva E-P Mig ja Kone Oy on pitemmän aikaa panostanut laadukkaiden tuotteiden edustuksiin. Röntgen sopii jo vahvaan tuoteperheeseen loistavasti. ”Meille on aina ollut tärkeää, että tuote, jota edustamme, on laadukas ja se parantaa asiakkaan tuottavuutta. Röntgenin vannesahaterät sopivat meidän tuotteisiin loistavasti. Ennen edustuksen aloittamista terät testattiin kuluvan vuoden aikana monessa eri kohteessa ja ne osoittautuivat kestäviksi ja tehokkaiksi teriksi”, toteaa Juha Makkonen E-P Mig ja Koneelta.

”Olemme mukana Tampereen Konepaja-messuilla. Osastollamme A821 on mahdollisuus tavata Röntgeniltä tekninen asiantuntija ja tutustua Röntgenin tuotteisiin, tervetuloa”, Juha toivottaa.

E-P Mig Ja Kone Oy
puh. 06 414 0454
info@epmigjakone.fi
www.epmigjakone.fi