Rotator ja SLO solmivat merkittävän yhteistyösopimuksen

Rotator Oy on valittu SLO Oy:n trukkitoimittajaksi. Sopimus sisältää laitetoimitukset ja niihin liittyvät jälkipalvelut. Laitetoimitukset alkavat syksyn aikana ja Rotator toimittaa SLO:lle 55 kpl uusia trukkia sekä 17 kpl Sale & Leaseback -koneita. Kumppanuuden tavoitteena on myös kehittää yhdessä SLO:n kanssa heidän trukkikalustonsa optimointia ja materiaalinhallintaprosesseja kohti kustannustehokkaampaa varastonhallintaa.

”Yhteistyösopimus SLO:n kanssa on meille erittäin tärkeä. Nyt solmittu sopimus on suuri luottamuksen osoitus Rotator Oy:n palveluita ja Unicarriers:in materiaalinkäsittelylaitteita kohtaan”, toteaa Rotator Oy:n trukkiliiketoiminnan johtaja Juha Jaakola.

SLO Oy on Suomen suurin sähkötarviketoimittaja. Yrityksen liikevaihto on n. 400 M€ ja henkilöstöä yli 400. SLO kuuluu kansainväliseen Sonepar-konserniin, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja. Soneparin liikevaihto on noin 23 mrd € ja henkilöstöä on n. 45 000.

Vuonna 1954 perustettu perheyritys Rotator on yksi kokeneimmista ja vakiintuneimmista koneiden maahantuonti- ja jälkipalveluyrityksistä Suomessa. Rotator Oy on pitkäjänteisesti rakentanut palveluitaan kattamaan kaikki asiakkaiden tarpeet koneista jälkipalveluihin.

Rotator Oy

Juha Jaakola, myyntijohtaja trukit
puh. 050 353 6444,
juha.jaakola@rotator.fi

Janne Salomäki, markkinointijohtaja
puh 0504129013,
janne.salomaki@rotator.fi

www.slo.fi
www.rotator.fi