Secon uusi leikkaavien ja muovaavien kierretappien valikoima tarjoaa monipuolisuutta ja kustannustehokkaita ratkaisuja

Seco Tools on laajentanut valikoimaansa tuomalla markkinoille uuden leikkaavien ja muovaavien kierretappien tuoteperheen.


Täydellinen tappi työhön kuin työhön

Uusi monipuolinen valikoima sisältää kolme suorituskykytasoa, joiden ansiosta konepajat voivat kustannustehokkaasti valita sopivan kierretapin tiettyyn sovellukseen. Laadukkaiden perusmateriaalien, edistyksellisten pinnoitteiden ja erityisen särmäviimeistelty yhdistelmä takaa, että näillä Seco-kierretapeilla valmistuu tarkat kierteet ja samalla ne tarjoavat erinomaisen lastunpoiston, lyhyemmät vaihtoajat ja pidemmän kestoiän.
”Uuden leikkaavien ja muovaavien kierretappien valikoiman julkistamisen myötä tarjoamme asiakkaillemme nyt yhden kokonaisvaltaisen ja laadukkaan ratkaisun kilpailukykyisin hinnoin”, sanoo Seco Toolsin globaali tuotepäällikkö Radoslaw Zdanowski.
”Edullisen hinnan lisäksi kierretappien laatu pysyy samalla korkealla tasolla, jota asiakkaamme ovat tottuneet odottamaan Seco-tuotteilta.”
 

Suorituskykyä ja kustannus­tehokkuutta kolmella tasolla

Kolmea suorituskykytasoa edustavat kierteittävät tapit T32 ja T34 sekä muovaavat tapit T33. Perustasoon T32 kuuluvat yleiskäyttöiset tapit. Toinen, keskitasoinen T34-sarja, koostuu tehokkaista kierretapeista, jotka toimivat hyvin eri materiaaleissa, jolloin ne sopivat erityisen hyvin laajan valikoiman piensarjatuotantoon, joissa osat ja materiaalit muuttuvat jatkuvasti. Huippuluokan suorituskykyä tarjoavat materiaalikohtaiset leikkaavat ja muovaavat kierretapit, jotka on optimoitu esimerkiksi teräkselle ja muille edistyksellisille materiaaleille.

Käyttötarkoitukseen optimoidun kierretapin käytön kannalta tärkeimpiä etuja ovat pitkä kestoikä, joka on johdonmukainen ja ennustettavissa. Se vähentää odottamattomia työkalurikkoja ja susikappaleita, kun koneistukseen on jo käytetty tuntikausia. Lisäksi kierretappien eri suorituskykytasot takaavat, että konepajat maksavat vain siitä suorituskyvystä, jota he todellakin tarvitsevat. Jos kyseessä on konepaja, jossa on heikompitehoisia työstökoneita tai käytetään materiaaleja, joihin ei tarvita optimoituja kierretappeja, perustaso tarjoaa monipuolisen ja kustannustehokkaan ratkaisun, jolloin yritys voi vähentää tarvittavien tappien määrää ja alentaa työkalujen varastokustannuksia. 

Lisätietoja Seco-kierretappien tuote­valikoimasta saat paikalliselta Seco-jälleen­myyjältä tai osoitteesta
www.secotools.com/article/122314.

Seco Tools perustettiin Ruotsissa, Fagerstassa ja toimintaa on tällä hetkellä yli 75 maassa. Se on johtava konepajatyökalujen valmistaja, joka tarjoaa lastuavia työkaluja ja ratkaisuja vaihtopalajyrsimiin, täyskovametallisiin jyrsimiin, sorvaukseen, reikien valmistukseen, kierteitykseen ja työkalujärjestelmiin. Seco Tools on ihmisläheinen yritys, joka on toiminut yli 80 vuoden ajan pyrkimyksenään tarjota erinomaista laatua koneistusprosessin kaikissa vaiheissa valmistamalla tarkkoja työkaluja ja laadukkaita tuotteita. Lisätietoja, miten innovatiiviset Seco-tuotteet, asiantuntijapalvelut, osaaminen ja kokemus tuovat menestystä valmistajille eri teollisuudenaloilla, on osoitteessa www.secotools.com.