Soraluce ja MTC Flextek yhteistyöhön

Espanjanjalainen Soraluce ja MTC Flextek ovat sopineet yhteistyöstä. Jatkossa MTC Flextek edustaa Soralucen koneiden myyntiä, huoltoa ja vara­osapalveluita Suomessa.

Kuvassa Emo-messuille tulossa oleva portaalikone PMG 10 000.

Soraluce kuuluu Danobat Group:iin ja on perustettu vuonna 1962. Soraluce on erikoistunut keskikokoisiin ja suuriin työstökoneisiin, joilla voidaan työstää esim. isojen työkoneiden runkoja tai tuulivoimaloiden osia. Soraluce on toimittanut jo yli 3 000 konetta maailmanlaajuisesti. Suomessa yksi asiakkaista on metsäkonevalmistaja Ponsse, joka onkin jo jonkin aikaa luottanut Soraluceen omien koneidensa runkojen ja puomien työstössä.
Soralucen menestys perustuu erinomaiseen tuotteiden ja huollon laatuun, korkeatasoiseen teknologiaan sekä asiakastarpeiden laajaan ymmärtämiseen. He pyrkivät kehittämään entistä innovatiivisempia ratkaisuja pystyäkseen vastaamaan entistä vaativampiin työstötehtäviin tehokkaasti ja tuottavasti jyrsimisen, sorvauksen sekä avarruksen saralla.

Soralucella arvioidaan tarkasti jokaisen asiakkaan työstöprosessi, jotta siihen voidaan tarjota mahdollisimman hyvin optimoitu ratkaisu. Laajasta konevalikoimasta pystytäänkin soveltamaan ratkaisu monenlaisiin tarpeisiin. Myös yli 300 erilaista karavaihtoehtoa tuo mahdollisuuksia koneiden kustomointiin juuri sopivaksi. Suurin osa ­Soralucen koneista on rakenteeltaan joustavia ja ne on mahdollista muokata erilaisiin tarpeisiin ja tiloihin. Koneiden lisäksi ­Soraluce tarjoaa kokonaisuuksia, joihin voi sisältyä automaatioratkaisuja, työkalunhallintaa, karojen- ja pallettien vaihtojärjestelmiä.

Soraluce jakaa konemallinsa niiden rakenteen ja käytön mukaan. Koneita on runko-, lattia- ja portaalityyppisiä. Valikoimassa koneita on erilaisiin vaativiin jyrsintätehtäviin, avarrukseen, pystysorvaukseen sekä monitoimikoneita. Kaikista koneista on saatavissa hyvin suuria malleja. Jyrsinkoneissa suurin X-akselin liikematka on 10 metriä ja pystysorveissa suurin kappaleen halkaisija on 8 metriä. Kapasiteettia riittää myös kappaleiden painossa. Suurin pöydän kantama on 33 750 kg. Isoimman pystysorvikeskuksen suurin mahdollinen työstökappaleen paino 150 000 kg.

Jatkossa saat nopeasti ja asiantuntevasti Soralucen koneiden varaosat ja huollon MTC Flextekin kautta. Soraluce tarjoaa kattavan etätuen suoraan tehtaalle ja Head Service Hubbeja on kymmenen, joista meitä lähin Saksassa. Soraluce myös toimittaa koneratkaisunsa avaimet käteen -palveluna, jolloin he hoitavat asennuksen itse.
Syksyn EMO-messuille Soraluce on tuomassa esille Gantry-tyyppisen portaalikoneen PMG 10 000, jolla voidaan työstää 10 metriä pitkiä, 1,5 metriä korkeita ja 4 metriä leveitä kappaleita. Karan teho on 43 kW ja nopeus 7 000 rpm.

MTC Flextek Oy Ab
puh. 029 030 0120
www.mtcflextek.fi

Kuvassa avarruskone FXR työstää tuulivoimalan osaa.

Lue artikkeli Eurometalli-lehdestä