Spraytec laajensi nettikauppaan

Pintakäsittelyn erikoisliike Spraytec on tuonut asiakkailleen lisää mahdollisuuksia ja helpompaa asiointia verkkokaupalla. Tuotteiden hinnat näkyvät kirjautuneille asiakkaille suoraan ja omasta tilaushistoriasta on saatavilla suoraan kaikki tarpeellinen dokumentointi omista laitteista. Verkkokauppa sisältää suuren osan ­Spraytecin tuotevalikoimasta mutta ei aivan kaikkea.
– Verkkokauppaan on koottu kattavasti tuotevalikoimamme sekä niiden tekniset tiedot, kuvat ja hinnat. Tietojen ansiosta asiakkaan on helppo löytää oma tuotteensa, vaikka tarkka mallimerkintä ei olisikaan enää muistissa. Ja jos verkkokauppaa on käyttänyt aiemmin, löytyy tilaushistoria tallennettuna. Sieltä voi tarkistaa tarkan mallin tai vaikka hakea ajantasaiset dokumentit tuotteista. Jos esimerkiksi ruiskuun tarvitsee varaosia, voi sen mallin tarkistaa helposti. Ja kun klikkaa tuotteen auki, kauppa suosittelee automaattisesti juuri siihen sopivia osia. Asiakkaan ei tarvitse itse tarkistaa yhteensopivuutta, vaan tuotesuositus riittää, kertoo ­Spraytecin toimitusjohtaja Petrik Eklund.
– Asiointi onnistuu luonnollisesti nettikaupassa ihan milloin vaan ja missä vaan, kunhan nettiyhteys löytyy. Ei haittaa, vaikka tilaus unohtuisi päivällä, sen voi tehdä illalla kotisohvalla. Tai jos työpäivä venyy, se ei haittaa asioiden hoitamista. Ennen puolta kahta tehdyt tilaukset lähetämme saman päivänä. Ja tilauksen käsittelyn seuranta onnistuu luonnollisesti verkkokaupassa. Ja kun kaikki tieto saatavilla, ne on myös helppo tarkistaa ilman liitetiedostojen etsimistä sähköpostista.
– Ennen kaikkea haluamme tehdä tällä asiakkaidemme elämästä mahdollisimman helppoa. Verkkokauppa on yksi mahdollisuus lisää, ja mahdollistaa asioinnin oman aikataulun mukaan. Valikoimaa on helppo selata ja tarkastella vaihtoehtoja. Tietysti meille saa edelleen soittaa ja ottaa yhteyttä muillakin tavoin, erityisesti teknisemmissä asioissa pitääkin. Isommissa investointihankinnoissa kauppaa tehdään valtaosin edelleen perinteisellä tavalla, ja siihen se sopiikin hyvin. Tiedotamme myös eri alennuksista ja muista eduista aktiivisesti, että ne eivät jää vahingossa huomaamatta.
– Vastaanotto on ollut hyvää ja uusia tyytyväisiä asiakkaita tulee viikottain. Helppoutta ja selkeyttä selvästi arvostetaan, iloitsee Eklund.

INFO

puh. 020 785 1900, posti@spraytec.fi, www. spraytec.fi