Tamrotor Kompressorit Oy fuusioituu Gardner Denver Oy:öön

Tamrotor Kompressorit Oy fuusioitui Gardner Denver Oy:öön (y-tunnus 1107955-1) 1.11.2019. Fuusioitumisen taustalla on tarve nykyisen tuotannonohjausjärjestelmän modernisoinnille, Gardner Denverin globaalin strategian implementointi sekä yhteisten resurssien, kuten talous, HR ja markkinointihyödyntäminen. Koko henkilöstö siirtyi vanhoina työntekijöinä emoyhtiöön ja toiminta jatkuu samalla tavalla ja samoilla paikkakunnilla kuin tähänkin asti. Tamrotor Kompressorit Oy:n sähköpostiosoitteet muuttuivat gardnerdenver.com-muotoon. Puhelinnumerot säilyvät samana. Gardner Denver -nimen käyttö tulee lisääntymään.
Gardner Denver Oy:llä on Suomessa fuusioitumisen jälkeen noin 300 työntekijää ja toimintaa on Tampereella, Oulussa, Vantaalla, Kolhossa, Kotkassa ja Turussa. Vuonna 2018 Gardner Denver Oy:n liikevaihto oli noin 50 ME ja Tamrotor Kompressit Oy:llä noin 9 ME.
Fuusioitumisella ei ole vaikutusta Tamrotor Kompressorit Oy:n asiakkaisiin, muuten kuin laskuttajan nimen osalta. Globaali konserni mahdollistaa modernimmat toiminnanohjaus- ja CRM-järjestelmät sekä entistä laajemman tuotevalikoiman. Näiden avulle pystymme tarjoamaan parempaa asiakaskokemusta. Yhdistymisen jälkeen olemme entistä suurempi ja monipuolisempi paineilmajärjestelmien toimittaja! ●

INFO

Gardner Denver Oy
Etu-Hankkion katu 9, FI-33700 Tampere, Finland
Sami Järvinen
Sales Director, OEM & Marine | Industrials Group
sami.jarvinen@gardnerdenver.com
mob. +358 (0) 40 596 0640
www.gardnerdenver.com/industrials
www.tamrotor.fi