Tamsparkilla huippukattaus Konepaja-messuilla

Jyrsinkoneiden, lankasahauksen, kipinätyöstön, sekä hiomakoneiden laite- ja ohjelmistotoimittaja ja erikoisosaaja Tamspark tuo 20.–22.3. Tampereella järjestettäville Konepaja 2018 -messuille eturivin kattauksen edustusvalikoimistaan. Osastolla E423 on esillä maailman eturivin valmistajiin kuuluvan sveitsiläisen GF-konsernin GF -Machining Solutions -ryhmän tuotteista tarkoin valikoitu valikoima suomalaisen konepajateollisuuden kilpailukykyä parantamaan.

– Vahvuutemme on eri teknologioiden hyödyntäminen ja yhdistäminen. Perustana toimii monipuolinen valikoima jyrsinkoneita kolmiakselisesta viisiakselisiin, ja siitä aina laajempiin avaimet käteen transfer-ratkaisuihin asti. Erikoisosaaminen korostuu lankasahoissa, kipinätyöstökoneissa, 3D-tulostuksessa ja laserablaatiossa. Paletointi sekä automaatioratkaisut yhdistävät eri teknologioita, mahdollistaen tehokkaan koneiden käytön myös miehittämättömänä.
Olemme palveleva maahantuoja, joka tarjoaa asiakkailleen huippukoneiden lisäksi teknistä tukea edustamiemme koneiden ja tuotteiden osalta. Tarkoituksemme on auttaa suomalaisena yrityksenä suomalaista teollisuutta pärjäämään kansainvälisessä kilpailussa edistyksellisen tekniikan avulla, jota GF:n tuotteet yhtenä alan huippubrändinä ehdottomasti edustavat. Tätä palvelukokonaisuutta esittelemme Konepaja 2018 -messujen osastolla E423. Kannattaakin tulla osastollemme tutustumaan, miten tarjoa-mamme tuotteet ja erikoisosaamisemme voisi parantaa yrityksenne kilpailukykyä, kehottaa toimitusjohtaja Jussi Tammisalo.

Hyville koneille kysyntää
Suomalainen konepajateollisuus odottaa lisää tuulta purjeisiinsa, mutta etenee jo tällä hetkellä myötätuulessa. Alueellisesti ja toimialoittain erot ovat kuitenkin vielä suuria. 
– Kysyntää ja sen myötä kauppaa tarjoa-mallemme palvelukokonaisuudelle on ollut. Meillä on vahva tuntemus siitä, että maailman GF:n tuotteilla menekkiä alan piristyessä varmasti on, erityisesti vaativan konepajatuotannon puolella, kertoo Tammisalo.
Haastatteluhetkellä Akaassa sijaitsevassa Toijalan Työvälinepalvelu Oy:ssä, jossa oli juuri menossa uuden GF CUT P 550 -lankasahan käyttökoulutus. – Vastataksemme laajentuneen asiakaskuntamme tarpeeseen vaativasta lankasahauksesta, päätimme hankkia viimeisintä tekniikkaa edustavan lankasahan. Saha on yhtiömme viides lankasaha, jonka avulla voimme tehokkaasti vastata kasvaneeseen kysyntään, yrityksen toimitusjohtaja Jari Mäkinen toteaa.
– GF kehittää ja tuo koko ajan uusia innovaatioita ja eri teknologioita konepajojen kilpailukykyä parantamaan. Me tähän huippumerkkiin sitoutuneena ja erikoistuneena maahantuojana puolestaan olemme paljon enemmän kuin konemyyjä. Laiteinvestoinnin yhteydessä kartoitamme tarkasti asiakkaan kanssa yhdessä heidän tarpeensa, jotta valinta osuu varmasti kilpailukykyisimpään vaihtoehtoon. Projektien edetessä kauppoihin ja asennuksiin, varmistamme antamamme käyttökoulutuksen avulla, että asiakas saa uudesta koneestaan kaikki hyödyt irti maksimaalisesti. Myös kaupan jälkeisiin toimiin panostamme vahvasti ja asiak-kaamme voivat olla varma siitä, että saa meiltä ostetulle koneelleen täydelliset jälkimarkkinointipalvelut koneen koko elinkaaren ajan, lupaa Tammisalo.

Messukattaus
GF:n tuotevalikoima on laaja, josta Tam-spark on valinnut Konepaja 2018 -messuille eri teknologioista esittelyyn useampia lankasahoja ja jyrsinkoneita, sekä niihin soveltuvia paletointi ja automaatioratkaisuja.
– Näiden lisäksi esittelemme sovelluksia esimerkiksi kipinätyöstöstä, 3D-tulostuksesta sekä laserablaatiosta. Osastollamme tietoja myös Mikron Machining transfer ratkaisuista.
GF:n valikoiman lisäksi Tamspark Oy julkistaa messuilla mielenkiintoisia edustusuutisia.
– Tervetuloa tekemään kauppoja osastollemme, Alppien juurelle, toivottaa Jussi Tammisalo.

INFO
Tamspark Oy
puh. 020 728 0740
Jussi Tammisalo
toimitusjohtaja
puh.0400 634 693
www.tamspark.fi
Tervetuloa Konepaja-messuille
osastollemme E423.