Tilausvalmistuspalvelu tukee voimakkaasti innovaatiota

Uusien tuotteiden suunnittelusta valmistusprosessien muuttamiseen ja toimitusketjun hallinnan uudelleen ajattelemiseen… innovaatio on epäilemättä keskeinen voimavara insinööreille ja teollisuudelle. Tässä vaiheessa Xometry, joka on globaali toimija tilausvalmistuksessa, tulee mukaan.

Mitä tulee innovaation, on aika selvästi määräävä tekijä. Tämän vuoksi osat kannattaa hankkia kumppanilta, jolla on tarjota yhdellä alustalla riittävästi tuotantokapasiteettia osien tehokkaaseen valmistamiseen.


Korkea tuotantokapasiteetti ja nopeammat aikataulut

Xometryn laajaan verkostoon kuuluu yli 2 0000 tuottajaa ympäri Eurooppaa, jotka kykenevät nopeisiin toimituksiin kilpailukykyisin hinnoin. Yritys tarjoaa sekä perinteisiä että huippuluokan additiivisia valmistusmenetelmiä, joita on yhteensä 14 erilaista:

  • CNC koneistus: CNC-sorvaus, jyrsintä ja poraus
  • Metallilevytuotteet: laser-, plasma-, vesisuihkuleikkaus ja taivutus
  • 3D-tulostus: FDM, MJF, SLS, SLA, DMLS, Carbon DSL ja Polyjet
  • Ruiskupuristus: muoviruiskutus, päällysmuovaus, pursotepäällystys
  • Painevalu: kuuma- ja kylmäkammiopainevalu

Xometry tukee insinöörejä ja yrityksiä sekä prototyyppien että sarjatuotannon valmistusprojekteissa. Xometryn asiantuntijat voivat neuvoa sinua suunnittelussa ja siinä, miten 3D-mallin perusteella prototyyppiosat tuotetaan virheettömästi. Kun malli on vahvistettu, voit aloittaa osien massatuotannon. Jos sinulla on kiireellinen korkean volyymin projekti, Xometry voi valmistaa osia useissa eri toimipaikoissa, jotta aikatauluusi päästään.Tarjous välittömästi vain muutamalla klikkauksella

Xometryn tekoälypohjainen Instant Quoting Engine on verkossa toimiva alusta, joka analysoi 3D-malleja algoritmisen laskennallisen geometrian avulla. Alusta tarkastaa suunnitelman yksityiskohdat osien monimutkaisuutta ja valmistusta varten. Algoritmit ovat saaneet inspiraationsa siitä, miten koneistaja analysoi osasuunnittelua. Ne ovat tulosta laskennallisen geometriatiimin ja koneistajien välisestä jatkuvasta yhteistyöstä.

Sinun tarvitsee vain ladata 3D-mallisi ja saat välittömästi kilpailukykyisen tarjouksen osistasi. Jos haluat vaihtaa valmistustekniikkaa tai materiaaleja, näet välittömästi, miten hinta muuttuu. Järjestelmä on tarkoitettu tukemaan insinöörejä ja tuotesuunnittelijoita, jotka etsivät luotettavaa kumppania. Järjestelmän avulla säästät aikaa ja saat arvion osista ja prototyypeistä hetkessä.Tilausvalmistus soveltuu useisiin eri projekteihin

Vuosien aikana Xometry on auttanut lukuisia Isossa-Britanniassa sijaitsevia yrityksiä heidän innovatiivisissa projekteissaan:

  • Hybrid Marine Ltd – mekaanisia komponentteja merialusten hybridimoottoreihin, jossa polttomoottorit yhdistetään sähkömoottoreihin, generaattoreihin ja akkuihin.
  • ConnectomX – CNC-koneistetut osat katana mikrotomeihin (laite, jota käytetään biologisessa tutkimuksissa). Projektin ansiosta heistä tuli markkinoiden edelläkävijöitä.
  • Warwick Moto – 5-akseliset CNC-koneistetut osat erittäin innovatiivisen sähköauton apurungon valmistukseen. Projektissa työskenteli opiskelijoista ja akateemikoista koostuva 25 hengen ryhmä.

Näitä kaikki yrityksiä yhdistää, että he uskovat Xometryn tarjoavan tehokkaan tavan hankkia mittatilaustyönä tehtyjä osia nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan.


Katso, miten Xometry voi auttaa sinun projektissasi.