Uutuus – Camfil Gold Series X-Flo -pölynpoistojärjestelmä Poistaa ja suodattaa turvallisesti haitallisen pölyn ja käryn vaativissakin olosuhteissa

Gold Series X-Flo (GSX) on tehokas järjestelmä, joka poistaa pölyn ja käryn, mukaan lukien hienon, kuituisen ja raskaan materiaalin.

GSX-pölynpoistojärjestelmät poistavat pölyä tehokkaasti pitäen samalla suodattimien painehäviön alhaisena. GSX käyttää ristivirtaustekniikkaa ja ainutlaatuista erotinta, joka ohjaa suurimman pölykuorman suoraan säiliöön vähentäen suodattimien kuormitusta. Näin suodatinpatruunat kestävät pidempään ja vaativat vähemmän vaihtoja, mikä näkyy kokonaiskustannuksissa.
Camfilin Gold Cone X-Flo -suodatinpatruunat ovat edistyksellisiä pölynpoistosuodattimia. Niiden ainutlaatuisella HemiPleat® -tekniikalla vekattu suodatinmateriaali pysyy auki koko käyttöiän ja pöly irtoaa helposti ilmaiskupuhdistuksen aikana. Kun materiaali pysyy puhtaampana, tarvitaan vähemmän paineilmaa. Patruunan sisäpuolella oleva, pohjasta avoin kartio lisää huomattavasti patruunoiden suodatuspinta-alaa. Rakenne on suunniteltu niin, että puhdistuksessa käytettävä paineilmaisku jakautuu tasaisesti ylhäältä alas ulko-osaa pitkin ja samalla sisäkartion läpi.
Mikäli suodatettu ilma halutaan palauttaa takaisin tuotantotilaan, voidaan GSX-yksikkö varustaa integroidulla HEPA H13 -suodatuksella, joka varmistaa että myös pienimmät, terveydelle haitallisimmat hiukkaset suodattuvat eivätkä jää kiertämään hengitysilmaan.

• Modulaarinen rakenne – helppo suunnitella ja asentaa erilaisina kokoonpanoina
• Kompakti koko, koska jokainen moduuli kykenee käsittelemään suurempaa ilmavirtaa
• Oikea ratkaisu pieniin ja suuriin tarpeisiin – kokoonpanossa
2–120 patruunaa, jokaisessa niistä 35 m2 suodatinpinta-alaa
• Toimitetaan optimaalisen kokoisina osina kuljetusta, siirtoa ja nopeaa asennusta varten
• Täyttää ATEX- ja NFPA-standardit
• Helppo käyttää ja huoltaa

INFO

www.camfil.fi