Walter Tools -tuoteinnovaatiot 2023-2

Walter Tools julkaisi syksyn 2023 tuoteinnovaatiot, jotka sisältävät uusien tuotteiden lisäksi laajennuksia olemassa oleviin tuoteperheisiin jyrsinnässä, sorvauksessa, porauksessa ja kierteityksessä.


Walter Toolsin ainutlaatuinen Tiger·tec® Gold -monikerrospinnoite on nyt saatavilla myös katkaistu- ja pistosorvaukseen WSM33G-teräpalalaatuna, joka soveltuu ISO P, ISO M, ISO K ja ISO S -materiaaliryhmille.

Keväällä julkaistujen 3xD sekä 5xD DC180 Supreme -täyskovametalliporien lisäksi julkaistiin nyt myös 4:llä ohjaussärmällä oleva 8xD-malli. 8xD-poran kärki on pinnoitettu ainutlaatuisella Krato·tec™-monikerrospinnoitteella, joka on samaan aikaan sekä äärimmäisen kova että sitkeä, joka näin ollen tarjoaa poralle pitkän kestoiän ja prosessin luotettavuuden maksimaalisilla työstöarvoilla.

Korkean suorituskyvyn omaava Walter D4120 -kääntöteräpora on jatkossa saatavana puolen millin välein myös 4xD- ja 5xD-pituuksilla.

Poraavat kierrejyrsimet ovat saatavilla kovien materiaalien lisäksi nyt myös kaikille työstettäville materiaaliryhmille uusien TC645 ja TC685 Supreme -kierrejyrsimien ansiosta. Poraava kierrejyrsin ei tarvitse kierteen esireikää, vaan sen otsapinnassa olevat teräsärmät työstävät kierteen suoraan umpimateriaaliin porautumalla. Poraa­vien kierrejyrsimien ansiosta säästät työstökoneen työkalupaikkoja, lyhennät vaiheaikaa ja jyrsimet mahdollistavat myös kierteen ulottuvuuden lähemmäksi reiän pohjaa verrattuna perinteisiin kierteitysmenetelmiin.

Patentoitu Tiger·tec® Gold -monikerrospinnoite laajentui myös vaihtopalallisien T271.. kierrejyrsimien paloihin. Uusi WSM37G- teräpalalaatu soveltuu kaikkien materiaaliryhmien koneistukseen ja kierrejyrsimien palat ovat saatavilla uudella pinnoitteella nyt M-, MF-, UNC-, UNF-, UN-, UNS- ja G-kierteille.

Uudet keraamisilla teräpaloilla varustetut kääntöterälliset M2472/M2473-kopiojyrsimet ovat ensisijainen valinta ISO S -materiaaliryhmän nikkeli- ja kobolttiseosteisien superseoksien, kuten Inconelin koneistuksessa.

Walter QuadFit -pikavaihtojärjestelmä sorvaukseen laajentui uusilla teräksisillä sorvauspuomeilla 40 mm, 50 mm ja 60 mm halkaisijoilla.


Walter Tools tuotteet löydät Camcut-verkkokaupasta, jossa näkyvillä on myös Walter-tuotteiden reaaliaikainen varastosaldo, asiakaskohtainen hinnoittelu, laajat tuotetiedot ja työkalujen ladattavat 3D-mallit.

Walter Tools -jälleenmyyjä
Camcut Oy
myynti@camcut.fi
puh. 0451872212
www.camcut.fi