Yaskawalta uusi robottihitsaussolu vakiohitsaussolujen sarjaan: Motoman ArcWorld V2

Maailman suurimpiin kuuluva teollisuusrobottien valmistaja Yaskawa on tuonut markkinoille uuden kompaktin robottihitsaussolun Motoman ArcWorld V2:n. Solu on viimeisin uutuus Yaskawan vakiohitsaussolujen valikoimaan ja solussa on valmiina kaikki, mitä tarvitaan robottihitsauksen aloittamiseen. Solu on tarkoitettu pienten ja keskikokoisten kappaleiden hitsaamiseen.

Motoman ArcWorld V2 esiteltiin syyskuussa Saksassa Schweissen & Schneiden -messuilla. Vakiosolun etuina ovat erityisesti pieni tilantarve, nopea toimitusaika ja solun siirtämisen helppous paikasta toiseen.
CE-hyväksytty vakiohitsaussolu koostuu yhdestä tai kahdesta Motoman MA1440 -hitsausrobotista, hitsausvarustuksesta ja kahdesta joko pysty- tai vaaka-akselisesta paikoituslaitteesta. Solu voidaan toimittaa myös kahdella erityyppisellä paikoituslaitteella varustettuna. Asiakas voi valita myös liitettävän hitsauslaitteiston useista eri vaihtoehdoista. Lisäksi ArcWorld V2 -solussa on valmius hitsauskäryn poistoon. Soluun voidaan liittää myös etäohjelmoinnin mahdollisuus tai käyttömukavuutta lisäävä HMI-ohjauspaneeli. ArcWorld V2 on vakiosolu mutta monilla eri mahdollisuuksilla!

ArcWordin tilantarve on ainoastaan 
10 m2 ja sen asennus tuotantokäyttöön käy nopeasti. Solun etuna käyttöönoton helppouden lisäksi on mahdollisuus siirtää se tavallisella trukilla paikasta toiseen tarpeen vaatiessa. Tarvittavat paineilmaliitännät löytyvät sekä solun etu- että takapuolelta.
Turvallisuuteen on ratkaisussa panostettu. Turvallinen käyttö taataan ovien turvasensoreilla sekä toiminnan kuittausnapeilla sekä solun sisä- että ulkopuolella.

INFO
Aku Laakso
myyntipäällikkö
puh. 040 3000 631
aku.laakso@yaskawa.eu.com
Teemu Kiiski
myyntipäällikkö
puh. 040 3000 624
teemu.kiiski@yaskawa.eu.com
Yaskawa Finland Oy
Messinkikatu 2
FI-20380 Turku
Finland
www.yaskawa.fi