Bosch Power Toolsin uusilla akku­isku­ruuvinvääntimillä yhä tarkempaa hallintaa ja joustavuutta ammattilaistyöhön – Tehokkaampaa työskentelyä entistä kompaktimmassa koossa

• Bosch Power Toolsin uudet akkuiskuruuvinväänninmallit: GDR 18V-200 C Professional ja GDX 18V-200 C Professional
• Työkalujen yksilöitävät asetukset tekevät työskentelystä entistä joustavampaa ja esiasetetut kierroslukutasot tehostavat työntekoa

Boschin uusien 18 voltin akkuiskuruuvinvääntimien avulla työskentelet kapeissa ja ahtaissa tiloissa entistä joustavammin ja tehokkaammin. GDR 18V-200 C Professional- ja GDX 18V-200 C Professional -mallit ovat markkinoiden tämän hetken tehokkaimmat akkuiskuruuvinvääntimet kokoluokassaan. Molempien laitteiden maksimivääntömomentti on 200 Nm. Lisäksi iskuruuvinvääntimissä on erityisen lyhyet istukat, mikä helpottaa ahtaissa tiloissa työskentelyä: GDR 18V-200 C Professionalin istukka on 126 mm ja GDX 18V-200 C Professionalin 147 mm. Ominaisuuksiensa ansiosta työkalut ovat edeltäjiään voimakkaampia ja kompaktimpia, ja ne sopivat kaikkiin asennusliitoksiin sekä metalli- ja puurakentamiseen.
Akkuiskuruuvinvääntimet kiristävät tavallisia 6 x 60 millimetrin ruuveja nopeammin ilman takapotkua. Ruuvauskärjen tai ruuvin vääntömomentti ei välity kahvaan, mikä helpottaa huomattavasti työskentelyä yhdellä kädellä ja on eduksi erityisesti kapeissa paikoissa työskennellessä. GDR 18V-200C Professional ja GDX 18V-200C Professional eroavat toisistaan työkalunpitimen suhteen: monipuolisuutta uuden sukupolven GDX 18V-200 C Professional -malliin tuo yhdistetty kuusiokolo- ja neliökantakiinnitykset, johon sopivat sekä ruuvauskärjet että hylsyavaimet.

Connectivity-toiminnot mahdollistavat työkalun yksilölliset asetukset
GDR 18V-200 C Professional- ja GDX 18V-200 C Professional -työkalut voidaan liittää Bluetoothin kautta Bosch Toolbox -sovellukseen, jossa voidaan määrittää työkalun toiminnot käyttäjän omiin tarpeisiin sopiviksi. Toimintoihin kuuluu muun muassa erityisesti puuruuvaukseen soveltuva pehmeä käynnistys, jolla työ voidaan aloittaa hallitusti ja tarkasti.

Työskentele sujuvasti ja tehokkaasti esiasetettujen kierroslukutasojen avulla
Molemmissa akkuiskuruuvinvääntimissä on esiasetetut kierroslukutasot, mikä tekee työskentelystä entistä sujuvampaa ja tehokkaampaa. Esiasetettu kierrosluku varmistaa, etteivät ruuvit kierry liikaa ja vaurioita materiaalia. Ensimmäinen taso on tarkoitettu pienille ruuveille, toinen taso keskikokoisille ja kolmas taso suurille ruuveille. Ensimmäinen taso soveltuu esimerkiksi peltien ruuvaamiseen, toinen puulevyjen ja kolmas metalliprofiilien ruuvaamiseen.
Molempien mallien käyttöikä on entistä pidempi hiiliharjattomien moottorien ansiosta, ja ne toimivat tehokkailla 18 voltin litiumioniakuilla. Litiumioniakun sijaan voi käyttää myös kevyttä ja tehokasta ProCore18V Ah Compact -suurtehoakkua. Se on uuden, suuremman kapasiteetin mahdollistavan kennotekniikan ansiosta yksikerroksinen ja siten huomattavasti pienempi ja kompaktimpi kuin perinteisen mallinen 4,0 Ah:n ­akku.

INFO

www.bosch.fi
www.bosch-professional.com/fi/fi