Xalaxion Oy:n työkaluedustus laajentuu

Xalaxion Oy on aloittanut saksalaisten Kempf GmbH -jäysteenpoistotyökalujen maahantuonnin. Kempf on erikoistunut jäysteenpoistotyökalujen valmistukseen. Heiltä löytyy markkinoiden laajin valikoima jäysteenpoistotyökaluja ja he valmistavat paljon kustomoituja ratkaisuja teollisuuteen. Vakiotyökaluluettelo sisältää 172 kappaletta pelkkiä jäysteenpoistotyökaluja.
 

Taustaa yrityksestä

Vuonna 1992 Peter Hedrich otti yrityksen ”Werner S. Kempf” haltuunsa ja perusti Kempf GmbH:n. Painopiste ei koskaan ollut ehdottomassa myynnin kasvussa, vaan älykkäissä ratkaisuissa ja korkeimmassa valmistustarkkuudessa. Hedrichin näkemys tarjota sopivia leikkausmateriaaleja ja -työkaluja kasvavaan teollistumiseen ja yhä tärkeämpään metallinkäsittelyyn osoittautui oikeaksi. Hänen kokonaisvaltainen osaaminen leikkaustyökalujen alalla edesauttoi sitä, että hän osui ideallaan suoraan naulan kantaan, koska tarkkuus sekä suorituskyky ja niiden arvostus kasvoi jatkuvasti.

Perustamisestaan lähtien Kempf on tehnyt mainetta tällä alalla ja yritys tunnetaan maailmanlaajuisesti ”ongelmanratkaisijana”. Tuotevalikoimaa on myös kehitetty jatkuvasti lähes 60 vuoden ajan, joten tänään Kempf tarjoaa erikois- ja purseenpoistotyökalujen lisäksi myös PCD- ja CBN-työkaluja, poraus- ja jyrsintätyökaluja, sorvaus- ja uritustyökaluja sekä kiillotustyökaluja – Kempf GmbH kattaa siten koko metallinleikkauksen valikoiman.

Kempf on perustamisesta lähtien rakentanut laajan verkoston ensiluokkaisista toimittajista ja yhteistyökumppaneista, jotta erikoistyökaluratkaisujen kehittäminen vaikeimpiin tehtäviin voidaan toteuttaa nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kevyt yritysrakenne takaa suurimman joustavuuden ja korkean toimituskyvyn. Globaalisti aktiivisten yhteistyökumppaneidensa ansiosta yrityksellä on laaja valikoima vakioratkaisuja yksittäisiin tehtäviin, mikä vähentää asiakkaiden pitkiä odotusaikoja ja alentaa kustannuksia. 


Xalaxion Oy on aloittanut myös saksalaisten NEUHÄUSER-työkalujen maahantuonnin

Neuhäuser on toiminut vuodesta 1906 lähtien ja sen perustaja on Gustav Neuhäuser.
Yritys on toiminut yli vuosisadan ajan kehittäen osaavia, korkeita koneistusvaatimuksia sisältäviä ratkaisuja asiakkailleen. Yli 80% Neuhäuserin tuotannosta on kustomoituja työkaluja. Yritys on tunnettu korkeasta laadusta. Heillä on hyvin suuri kokemus ”hunajakello”- sekä pkd-työkalujen valmistuksesta. He valmistavat paljon työkaluja komposiittien työstöön ja heidän valikoimaansa kuuluu myös sahakiekkojyrsimet pikateräksestä sekä täyskovametallista.

Neuhäuserin pätevien asiantuntijoiden tiimi kehittää jatkuvasti teknisiä innovatiivisia ratkaisuja sekä edistää työkalujen suorituskyvyn optimointia.

XALAXION OY
Sampsa Manner
puh. 045 891 5810
info@xalaxion.fi
www.xalaxion.fi