CEBORA on tuonut markkinoille uutuuden: Pocket Pulse Inverter ”musta/kulta” MIG/MAG -hitsauskoneen

Kolmekymmentä vuotta sitten Cebora toi markkinoille hitsauskonehis-torian ensimmäisen kannettavan hitsauskoneen, joka oli varustettu omalla langansyöttölaitteella. Tämä kyseinen hitsauskone oli nimeltään Pocket MIG ja hyvin lyhyessä ajassa siitä tuli maailmanlaajuinen myyntimenestys, sitä myytiin miljoonia kappaleita ympäri maailman. Pocket MIG oli yksi tärkeimmistä tuotteista, jonka ansiosta Cebora-tuotemerkki tuli aikanaan tunnetuksi kaikkialla maailmassa.

Pocket Pulse Inverter Mig erottuu myös visuaalisesti Ceboran muista tuotteista. Historiallisen punaisen värin sijasta tämä uusi merkkivuoden tuote, Pocket Pulse Inverter Mig, 
esitellään mustaksi maalattuna sekä koristeltuna kultaisin kirjaimin ja reunaviivoin. Perusajatuksena on ollut valmistaa pieni ja kevyt MIG/MAG-hitsauskone, jossa on lähes tietokoneen perustoiminnot ja joka on aina käsillä ja saatavilla kuten älypuhelin. Laitteen ohjaus ja hallinta on helppoa suuren ja kirkkaan LCD-näytön ansiosta. LCD-näytöltä voit nähdä koneen asetukset reaaliajassa.

Toiminnoiltaan Pocket Pulse Inverter Mig on synerginen pulssi MIG/MAG-hitsausvirtalähde, jota on kevyt ja helppo käsitellä. Painoa laitteella on vain vähän yli 13 kiloa, huolimatta kestävästä metallirungosta ja suojakuorista. Sisälle mahtuu 
5 kg:n lankakela.

Pocket Pulse Inverter Mig -laitteessa on valmiina kaikkein kehittyneimmät viimeisen sukupolven MIG/MAG-synergia/pulssihitsaus-ohjelmat, joiden ansiosta hitsausprosessissa syntyvä lämmön siirto on helposti hallittavissa, joten myös hyvin ohuiden ja vaikeasti hitsattavien kappaleiden huippulaadukas hitsaaminen on mahdollista. Saumat ovat lujia ja esteettisesti hyvän näköisiä.

Optimoitujen synergia/pulssihitsaus-
ohjelmien vuoksi myös kokematon hitsaaja saa helposti aikaan laadukasta ja hyvää hitsausjälkeä. Vaativilla ammattihitsaajilla on puolestaan mahdollisuus tehdä hienosäätöjä kaikkiin yksittäisiin parametriarvoihin, minkä ansiosta haastavimpienkin hitsauskohteiden hitsaaminen on todella helppoa.

Pocket Pulse Inverter Mig -hitsauslaitteen monipuolisten ja laajojen ominaisuuksien lisäksi tämän kokoluokan laitteena sillä on erinomainen hitsausteho (185A 20 %, 140A 60 % ja 110A 100 %). Erityispiirteenä voidaan mainita, että pienen koon ja keveyden ansiosta laite soveltuu erinomaisesti niin ammattikäyttöön kuin harrastajille monilla eri aloilla, kuten esim. metallipajoille tai keikka-/huoltotehtävissä. Laite soveltuu myös ulkona suoritettaviin hitsaustehtäviin käytettäessä täytelankaa, joka ei vaadi suojakaasua.

Lisätiedot

Cebotec Oy
Maahantuonti ja myynti
Koskelan jokitie 60 , 64720 PERÄLÄ
puh. 06 266 9426
cebotec@tawi.fi
www.cebotec.fi
Facebookissa @cebotec