EuroBLECHistä kilpailukykyä levytuotevalmistukseen

Vossin edustamilla levyntyöstämisen alan johtaviin toimijoihin kuuluvilla valmistajilla on jälleen esittelyssä poikkeuksellisen kova kattaus uutuuksia kilpailu-kykyisempään levyntyöstöön 23.–26.10. EuroBLECH-messuilla Hannoverissa. ”Olemme koko viikon paikalla, joten kannattaa sopia kanssamme tapaaminen, jotta voimme muuttaa uusimmat teknologiat kilpailueduksenne”, liike-toiminnan kehitysjohtaja Marko Vossi kertoo.

Eagle mullistaa jälleen

Maailman nopeimpia kuitutasolaserleikkausjärjestelmiä ainutlaatuisella konseptilla valmistava Eagle tulee esittelemään osastollaan 15/F63 jälleen alaa mullistavia uutuuksia. Yritys on keskittynyt puhtaasti hyödyntämään kuitulaserteknologian mahdollisuuksia ja järjestelmät ovat rakennettu kuitulaserresonaattorin ympärille hyödyntäen moderneimpia markkinoilla olevat teknologioita. Eaglen kuitutasolaserit ovatkin olleet myyntimenestys Suomessa ja niitä on myyty reilussa vuodessa jo peräti seitsemän järjestelmää. Toimitetut iNspire-sarjan koneet painivat omassa tuottavuusluokassaan. Niissä on lämpöstabiili ja jämäkkä polymeeribetonirunko sekä äärimmäisen kevyt hiilikuitusilta rungon välissä. 6G kiihtyvyys, 350 m/min paikoitusnopeus, 150 m/min leikkausnopeus sekä suuri tarkkuus saavutetaan jokaiselta akselilta löytyvillä lineaarimoottoreilla sekä absoluuttimittasauvoilla. Täysin mekaanisesti toteutettu pöydänvaihto on hämmästyttävän nopea eli vain 9 sekuntia. Tähän mennessä kuitulaserin tehoa on ollut saatavissa peräti 12 kW asti, millä saavutetaan huippunopeudet sekä myös erittäin paksut materiaalien leikkausvahvuudet. Suomen ensimmäinen 12 kW Eagle iNspire toimitetaan UltraCutille Vaasaan. Toinen viime aikaisista iNspire 6 kW investoijista on Ojala-Yhtymä Sievissä. ”Hannoverissa asiakkaille on jälleen luvassa jotain täysin uutta”, Marko Vossi lupaa.

Faccin taivusteknologiaa

Maailman johtaviin toimijoihin kuuluva levyn-, profiilin- ja säiliöpäädyntaivutuskonevalmistaja Faccin esittelee osastollaan 11/C08 taivutusosaamistaan. Suomeen on saatu aivan viime aikoinakin useita järeitä Faccin taivutuskoneita mm. Miilukankaalle ja Ahopajalle sekä myös useita koneita on toimituksessa asiakkaille.

Yli R2 reunanpyöristystä

Levynhiomakoneita valmistava hollantilainen Timesavers esittelee osastollaan 14/L41 markkinoiden ainoana levynreunanpyöristyskonetta R2-reunanpyöristyksellä. Tämä onkin yhä useampien suomalaisten konevalmistajien vaatimus komponenteilta maalauksen pysymisen varmistamiseksi. Viimeisin toimitus Suomessa tehtiin Toivalan Metallille.

Puristin- ja reunan-muovausteknologiaa

Italialainen Omera tarjoaa erittäin korkealuokkaista puristusosaamista pitkillä perinteillä ja yrityksen koneita on käytössä merkittävillä toimijoilla Suomessa mm. Fiskars ja Ouneva. Osastolla 27/D64 esillä on uutuuksia moderniin puristamiseen ja reunanmuovaukseen.

Tehokasta särmäystä

Turkin vanhimman levytyökonevalmistajan Baykalin suositut särmäyskoneet ja levyleikkurit esillä osastolla 14/H06, jossa nähtävissä uusimmat ohjaukset sekä lisälaitteet asetusaikojen minimoimiseksi sekä työn tehostamiseksi.

INFO

Vossi Group Oy

puh. 010 8200 500

www.vossi.fi/euroblech