JV Nortech Metal Oy panosti isosti työympäristön viihtyvyyteen

JV Nortech Metal Oy on palvellut Etelä-Pohjanmaalta, Isostakyröstä käsin koneteollisuutta jo 25 vuotta. Tuotannossa valmistuu koneiden ja laitteiden osia lastuamalla eli sorvaamalla tai jyrsimällä. Materiaaleina ovat pääasiassa valurauta ja teräs. Pienten toleranssien kanssa pelaaminen vaatii laitteistolta ja koneen käyttäjiltä ammattitaitoa ja tarkkuutta. Nortech Metallin lupaus kuuluukin ”Let’s make the future together”, eli konekantaan ja henkilöstöön panostetaan suunnitelmallisesti. Konekanta pidetään modernina ja monipuolisena ja henkilökunnasta ollaan ylpeitä ja heidän ammattitaitoaan ja viihtyvyyttä arvostetaan.

Maanterä toimitti molempiin Nortech Metallin tuotantolaitoksiin yhteensä noin 30 kappaletta Dormatec-öljysumuerottimia.
– Isoimpina kriteereinä, miksi valitsimme Dormatecin laitteet, oli korkean suodatuskyvyn lisäksi pieni sähkönkulutus sekä vaihdettavien suodattimien pitkä elinkaari. Huolto- ja varaosien saanti on myös merkittävässä osassa, onhan kysymyksessä pitkän ajan investointi. Suodatinlaitteet ovat kuitenkin päällä aina kun työstökone pyörii, toteaa tuotantojohtaja Reima Pukkinen.

Maanterä Oy edustaa Suomessa Dormatecin tuotteita. Dormatec Enviroment System on hollantilainen yritys. Työstöprosessien optimointi on lyhyesti sanottuna Dormatecin ydinliiketoimintaa. Dormatecin tuoteperheestä löytyy paljon muutakin kuin öljysumuerottimet, kuten erilaiset ratkaisut leikkuunesteen suodatukseen, öljyn­erottimet, ratkaisut leikkuunesteen jäähdytykseen, lastujen briketöinti, korkeapainepumput leikkuunesteelle, erilaiset imupöydät teollisuuteen sekä erilaiset öljy- ja lastuimurit, joilla voi samalla myös suodattaa leikkuunesteen.

– Olemme edustaneet nyt Dormatecin tuotteita Suomessa muutaman vuoden ja joka vuosi lähes tuplanneet Dormatecin tuotteiden myynnin. Tämänkaltaisille tuotteille on olemassa Suomessa kasvavat markkinat, kertoo Tero Kaivonen, tekninen myyntipäällikkö Maanterältä.

Tero Kaivonen
puh. 040 557 5620
tero.kaivonen@maantera.fi
www.maantera.fi

Dormatecin tehtaan edustaja vieraili Nortech Metallilla. Kuvassa vasemmalla myyntijohtaja Manuel Schippers Dormatecilta, keskellä toimitusjohtaja, yrittäjä Jari Viertola Nortech Metal Oy ja oikealla aluemyyntipäällikkö Jarmo Kankaanpää Maanterä Oy.