Tehovinssi vastaa tarvittaessa myös asiakkaiden omaperäisiin erikoisratkaisuihin

Tehovinssi Oy on erikoistunut mm. tässä artikkelissa kuvattujen osien valmistukseen ja muihin metalli­alan vaativiin töihin. Yritys tarjoaa taivuttamalla valmistettuja koneenosia, käsi- ja robottihitsausta, sekä siihen liittyvää kokonaisvaltaista kokoonpano- ja logistiikkapalvelua.

-Vahvuutenamme ovat erityisesti asiakkaan tarpeita vastaava toimitusaika ja laatu, kertoo Tehovinssi Oy:n toimitusjohtaja Hannu Ruokolainen.
– Hitsaamme ja taivutamme metallia eri menetelmillä. Käytössämme on prässejä (max. 1000 t) ja mankeleita sekä tarvittavien työkalujen suunnittelua ja valmistusta.
– Suunnittelu voi tarkoittaa myös koko valmistusmenetelmän valintaa, jossa hyödynnetään osatoimittajaverkostoa. Pitkäaikaisilla asiakassuhteilla arki helpottuu, ja kaikkea ei tarvitse vääntää rautalangasta, eikä aina aloittaa nollasta, jatkaa Ruokolainen.
– Teemme asiakkaille usein myös tuotteiden kehitysvaiheen protokappaleet ennen sarjavalmistuksen aloittamista.

Hyvien kulkuyhteyksien äärellä
Yhtiön tuotanto- ja toimitilat sijaitsevat Petäjävedellä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Toimitilaa on 2000 m2, joka jakautuu puoliksi tuotanto- ja varasto-/kokoonpanotiloiksi. Vapaa korkeus 10 m. Oman tuotannon lisäksi kattava osatoimittajaverkosto.

Aikaa seuraten – kehityksen ehdoilla
Vuonna 1983 perustetun Tehovinssi Oy:n nimi tulee ensimmäisestä tuotteesta – automaattivinssi joka kehitettiin, patentoitiin ja lisensoitiin maatalousalan yritykselle.
– Olemme valmistaneet asiakkaillemme monenmoista tekniikkaa ja tuotteita ja vuosien varrella myös oppineet nopeasti vastaamaan alan kehitykseen ja vaatimuksiin ja seuraamaan aikaa, valaisee Ruokolainen.
Nykyisin Ruokolaisten perheyritysryppääseen kuuluvat myös Ultratec Oy ja Rautakylä Works. Samoissa tiloissa toimivat myös. SFT Stuntfreaksteam Oy ja JTM Welding Oy. ●

INFO

Tehovinssi Oy
Rautakyläntie 1, 41900 Petäjävesi
Hannu Ruokolainen
toimitusjohtaja
puh. 0400 643 205
hannu.ruokolainen@tehovinssi.fi
www.facebook.com/Tehovinssi/
www.tehovinssi.fi