Teräselementti investoi Pohjoismaiden suurimpaan rullataivutuskoneeseen

Teräselementin Lempäälän tehtaalta löytyy nyt Pohjoismaiden suurin rullataivutuskone Faccin RCMI360. CNC-ohjatun Faccin-rullataivutuskoneen avulla voidaan taivuttaa järeitäkin teräsprofiileja jopa 600 millimetriin asti.

Faccin on maailman johtava taivutuskonevalmistaja, jonka tuotteet ovat tunnettuja erityisesti kestävyydestään ja laadustaan. Teräselementin hallituksen puheenjohtaja Jarmo Viitalan mukaan uusi rullataivutuskone mahdollistaa uudenlaista tarkkuutta haastavienkin kaarevien muotojen työstämiseen. Erityisesti arkkitehdeille laite tarjoaa merkittävästi lisää mahdollisuuksia ja vapauksia suunnitteluun.

”Nyt pystymme vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin entistä laajemmalla skaalalla. Samalla voimme tarjota saman katon alta kattavamman kokonaisuuden. Teräs­elementin tavoitteena on olla jatkossakin teknisen kehityksen kärjessä. Nyt hankittu Faccin-rullataivutuskone täydentää omalta osaltaan korkean teknologian osaamista, kuten aiemmin hankittu Suomen suurin putkilaser, josta meillä on vahva osaaminen”, Viitala kertoo.

Tamperelainen Vossi Group on toimittanut Faccin-rullataivutuskoneen Teräselementille maaliskuussa. Kone on nyt asennettu paikalleen, ja tällä hetkellä meneillään ovat käyttöönottokoulutukset ja viimeistelytyöt. Loppuvuoden aikana Teräselementillä päästään tekemään entistä järeämpiä taivutuksia ja toimittamaan niitä myös asiakkaille.  

INFO

Teräselementti Oy

Jarmo Viitala hallituksen puheenjohtaja

puh. 0400 477 444

www.teraselementti.fi