Terveisiä Machineryn metallintyöstökoneyksiköstä!

Vuosi 2023 on tuonut tullessaan Machineryn työstökoneyksikölle uusia tuulia ja sen myötä myös toimenkuvamuutoksia. Machinery päivitti vuonna 2021 metallintyöstön myynnillistä strategiaansa ja on sen mukaisesti vähentänyt viime vuosina käytettyjen työstökoneiden myyntiä pikkuhiljaa. Tämän strategisen muutoksen tarkoitus on tehostaa Machineryn toimintaa uusien koneiden toimittajana siihen sisältyvine palveluineen. Lisäksi muutto uusiin tiloihin, joiden käyttötarkoitus on erilainen, tukee paremmin uuskonekauppaa ja koko Boreon liiketoimintoja.

Koko työuransa Machineryllä tehnyt, ehkä parhaiten raskaiden lastuavien koneiden sekä käytettyjen koneiden myynnistä tunnettu Kari Pirttilä, siirtyy osittain uusien haasteiden pariin 1.7.2023 alkaen. Heinäkuun alusta lähtien hän tulee välittämään käytettyjä metallintyöstökoneita oman yrityksensä kautta. Raskaiden lastuavien koneiden myynti- ja päämiesvastuu säilyy ennallaan ja Pirttilä tulee hoitamaan niitä edelleen Machineryn nimissä. Asiakassuuntaan mikään ei siis tule muuttumaan.

– Pitkäaikainen vastuuni Machineryn päämiesten kanssa on tuonut minulle paljon hyviä muistoja ja ystäviä. Olen ollut toimittamassa kymmeniä raskaan lastun koneita suomalaisille asiakkaille, ja valtaosa koneista on edelleen myös tuotannossa, kommentoi Kari Pirttilä.
– Raskaan lastun koneet ovat aina iso investointi, joka vaatii pitkäjänteisyyttä sekä paljon yhteydenpitoa asiakkaaseen ja koko oman organisaation tukea. Onkin ilo jatkaa samalla linjalla hyvien työkavereiden kanssa muutoksista riippumatta, Pirttilä jatkaa.


Muutoksia toimenkuvissa

Pitkän työuran Machineryllä tehnyt nykyinen projektipäällikkö Silja Frigård ottaa päävastuun metallintyöstökoneyksikön toimialajohtajuudesta 1.6.2023 alkaen, antaen nykyiselle toimialajohtajalle Kalle Louhimolle mahdollisuuden keskityä myyntiin ja myynnin kehitämiseen vielä entistäkin tehokkaammin. Muutoksen odotetaan tehostavan asiakaspalvelua ja myyntiä.

– Reilun 10 vuoden urani aikana Machi­neryssä olen saanut olla mukana monessa. Projektipäällikkönä konetoimituksen kaari on tullut tutuksi, on ollut ilo hoitaa projekteja meidän tiimin ja asiakkaiden kanssa yhteistyössä. Meille asiakaskokemus on ensiarvoisen tärkeä ja siihen panostamme jatkossakin, olemme täällä asiakkaita varten, Silja Frigård kommentoi meneillään olevaa muutosta.


Metallintyöstökonemyynti vahvistuu

Huoltoinsinööri Juha Parri siirtyy vahvistamaan lastuavan puolen työstökonemyyntiä. Lisäksi jo useamman vuoden ajan metallintyöstökonehuoltoja tehnyt Samuel Ahonen aloittaa levykonemyynnissä tämän vuoden loppupuolella, viimeisteltyään ammattikorkeakoulun tuotantotalouden ja tekniikan insinööritutkintonsa.


Kuvassa Samuel Ahonen, Silja Frigård, Juha Parri ja Kari Pirttilä.

Silja Frigård
puh. 045 349 6288

Kalle Louhimo
puh. 040 136 3538

www.machinery.fi