Uusi manglaava kierretappi erikoisteräksille

Manglaava kierretappi on tarkoitettu korkeasti
seos­tettuihin teräksiin, kuten ruostumattomat/ha­pon­kestävät, dupplex, super dup­plexeihin, tooloxin ja jopa inconeliin. Raaka-aineet, jotka sisältävät, kromia, nikkeliä, molybdeeniä, wolframia tai vanadiumia jotka sisältävät korkeat raaka-aineseokset. Ne muuttavat kuitenkin raaka-aineen lastuttavuutta ja muokattavuutta enimmäkseen negatiivisesti. Mm. niiden ruostumattomat teräkset ovat vaikeammin työstettäviä ja aiheuttavat kierteityksessä usein ongelmia.
Jo vuosia sitten on Wexo Präsionswerkzeuge GmbH, Bad Homburgissa, on kuulunut maailmanlaajuisesti toimivan OSG-ryhmään, on erikoistunut näiden raaka-aineiden työstämiseen ja omalta osaltaan kehittänyt laajan ohjelman poraukseen, jyrsintään ja kierteitykseen ja tuonut sen markkinoille ”XTOP”-nimellä.
Momenttikäyrät, uusi XTOP-mankelitappi verrattuna perinteiseen M16-mankelitappiin. Raaka-aine 1.4571, kierrekoko M16, leikkuunopeus 6 m/min, ulkopuolinen jäähdytys, kierresyvyys 2xD XTOP kierretappivalikoima on laajentunut uudella mankelitappiohjelmalla, mikä mahdollistaa kyseisten raaka-aineiden mankeloimisen taloudellisesti ja tuotantovarmasti.
Optimoitu polygonmuoto, voitelu-urien lukumäärä, TIN-päällystys sekä HSSE-PM-pulveripikateräs eivät ainoastaan pienennä vääntömomenttia 30 %:lla perinteisiin mankelitappeihin verrattuna, vaan lisää tuotantovarmuutta sekä tapin kestoikää.

Saatavana
• M- (1–24), MF- (4–24) sekä G- (1/8–3/4) kierteille
• Etuleikkuuna Form = C ja E
• Radiaalisilla nestekanavilla
• Toleranssit 6HX ja 6GX
VALIKOIMA LAAJENTUU LÄHIAIKOINA

• Suuren suosion saanut katkenneen kierretapin murskainsarja on nyt saatavana myös isommille kierteille (3-osainen).
• Uusi sarja sisältää murskaimet seuraaville kierteille
M12, M16 ja M20.
• Erikseen on saatavana murskaimet myös kierteille M14, M18.
• Saatavana myös hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan.

INFO


Ensiesittely #konepaja2020 messuilla.
Xalaxion Oy:n uusi verkkokauppa aukeaa 1.3.2020. Tuotteita löytyy verkkokaupasta kierteityksen, sorvauksen, kierteenjyrsinnän, porauksen ja mittaväline tarpeisiin. Verkkokaupasta löytyy erittäin suositut työkalusarjat.  Tuotevalikoima tulee laajentumaan maaliskuun aikana.  www.xalaxion.fi