Fein MKAS 355 -kylmäleikkaava metallisaha on siisti ratkaisu katkaisuun – Fein on tehty metallin työstöön

 
Vuonna 1867 perustettu Fein on erikoistunut metalliteollisuuden työkaluihin ja tarjoaa tänä päivänä luotettavia ja tehokkaita ratkaisuja poraamiseen, hiontaan, pintakäsittelyyn ja asennustöihin. Moni tuntee hyvin yhtiön kehittämän monitoimikoneen eli MultiMasterin, mutta port­foliosta löytyy laaja kirjo muitakin oman tuotekehittelyn kautta syntyneitä tehokkaita ratkaisuja, kuten mm. magneettiporakone, jolla onnistuu reikien teko metalliin, jopa 110 mm halkaisijaan ja 100 mm syvyyteen asti.
 

Fein lanseeraa loppuvuodesta uuden MKAS 355 -metallisahan

Metalliteollisuudessa, korjaamoilla, konepajoilla ja asennuskohteissa tarvitaan usein tehokasta, mutta turvallista ratkaisua metallin katkaisuun. Ratkaisu on uusi Fein MKAS 355 -kylmäleikkaava metallisaha. Se on suunniteltu nopeaan, mutta tarkkaan metallinkatkaisuun – ilman kipinöitä.


Turvallisuus ennen kaikkea 

Fein MKAS 355 on suunniteltu tämän päivän vaatimustason tarpeisiin. Koneen käyttö ei ole tulityötä, sillä kylmäleikkuu ei aiheuta kuumia kipinöitä eikä hienoa metallipölyä, joka leviää käyttöympäristöön aiheuttaen monenlaisia riskejä. 


Laaja käyttöalue

Fein MKAS 355 -metallisahalla voi katkaista melkeinpä mitä metallia tahansa erilaisten saatavilla olevien terien ansiosta. Saha leikkaa mm. neliöputkea, pyöröä, lattaa, kulmarautaa ja profiiliterästä ilman kuumia kipinöitä ja katkaisuun mahtuu jopa 130 mm halkaisijan pyörö tai 120 mm neliöputki, kun sahataan 0°:n kulmassa eli katkaistaan suoraan. 45°:n kulmassa 105 mm pyörö tai 89 mm neliöputki mahtuu sahan “kitaan”. 
 

Terät käyttötarkoituksen mukaan

Fein MKAS 355 -metallisahaan on saatavilla erilaisia pyöröteriä käyttötarpeiden mukaan:

  1. Rakennusteräkselle soveltuva 66-hampainen yleisterä, joka soveltuu 8 mm ainevahvuudelle.
  2. Levyteräkselle soveltuva 90-hampainen terä, joka soveltuu 6 mm ainevahvuudelle.
  3. Jaloteräkselle (RST-laadut) soveltuva 90-hampainen terä, joka soveltuu 8 mm ainevahvuudelle,
  4. Alumiinille soveltuva 80-hampainen terä, joka soveltuu 15,9 mm ainevahvuudelle.

Metallisahan tekniset tiedot: 
• Fein MKAS 355 pyörittää terää 1300 kierrosta minuutissa ilman kuormaa. • Moottorin teho 1800 W. • Sitkeä vääntö pienemmillä kierrosluvuilla tehostaa työn etenemistä. • Laite on helppo kiinnittää esim. pöytään pikakiinnittimillä. • Helppo sahauskulman säätö 0°-45°. • Paino n. 24 kg.

Ota-Tuote Oy
Niklas Nyholm
Tuotepäällikkö
puh. 0400 318 183
niklas.nyholm@otatuote.fi
www.otatuote.fi