Imupöytä sähköisellä korkeussäädöllä

UFH-E-imupöydän keskiössä on hyvä työergonomia – pöytä on suunniteltu sekä seisoma- että istumatyöhön runsaalla polvitilalla. Sähköisellä korkeussäädöllä saadaan ideaalinen työskentelykor­keus. Pöytä on helppo käyttää ja se on säädettävissä etupaneelista.
– Periaatteena on, että haitalliset savut ja pölyt poistetaan mahdollisimman lähellä syntypistettä ja estetään niiden leviäminen muihin tiloihin. Kun ilmassa ei leiju pölyä, paranee myös käsiteltävän tuotteen laatu ja laitteiden huoltotarve vähenee. Imupöydän sähköinen säätö parantaa huomattavasti myös työhyvinvointia, toteaa Ourexin tekninen myyjä Jarkko Rikala.

Imupöytä UFH-E tarjoaa tehokkaan hitsauskaasujen ja pölynpoiston
Pöytä varmistaa tasaisen poiston koko työskentelyalueelle. Suositelluilla ilmamäärillä epäpuhtaudet saadaan tehokkaasti poistettua 400 mm etäisyydeltä pöydän yläpuolelta. Sieppausnopeus on hyvä jopa vielä 100 mm:n päässä pöytätason ulkopuolella. Prosessi-ilma johdetaan pöydän tai takaseinän kautta poistoon, jolloin työntekijä työskentelee puhtaassa ilmassa. UFH-E-imupöytä on erinomainen muunneltavuutensa ansiosta; siihen saadaan tarvittaessa sivuseinät, takaseinä, imupaneeli takaseinään, äänieristys ja saranoitu katto.
Konepajoilla ja teollisuusprosesseissa syntyy hitsaus-, leikkuuneste- ja maalihöyryjä sekä -pölyjä. Ourex Oy ratkaisee työympäristön ilmanpuhtauteen liittyvät haasteet suunnittelemalla juuri tarpeen vaatiman pölynpoistojärjestelmän. Toimiva ratkaisu etsitään yhteistyössä asiakkaan kanssa. Yritys tarjoaa asiakkaalle tarvittaessa myös kokonaisratkaisun; mitoituksen, asennuksen, käytönopastuksen sekä huolto- ja varaosapalvelun.
– Meidän vahvuutemme on nopea ja joustava suunnittelu- ja mitoituspalvelu. Voimme käydä paikan päällä kartoittamassa tilanteen yhdessä asiakkaan kanssa, sillä pyrimme antamaan tarjouksen järjestelmästä ja tuotteista jopa parin päivän sisällä suunnitteluineen, tiivistää tekninen myyjä Jarkko Rikala.

INFO

Nordic Welding Expo -messuilla osastolla A323 esittelyssä imupöydät, suodatinyksiköt, kohdepoistot ja puhaltimet.
Lisätietoa antavat:
Jarkko Rikala
Puh. 050 555 5595
Mikko Rajala
Puh. 050 408 5640