Lisää sorvaus­mahdollisuuksia Secon Steadyline®-uutuuksilla

Seco Tools laajentaa värinävaimennettujen sorvaus- ja avarruspitimien Steady­line®-tuoteperheen valikoimaansa. Näihin uutuustuotteisiin kuuluu 25 mm:n (1,00”) halkaisijan Steadyline®-puomeja, GL25-sorvauspäitä ja jykeviä 100 mm:n (4,00”) halkaisijan Steady­line®-sorvauspuomeja sekä lisäyksiä Steadyline®-puomien rouhinta- ja hienoavarruspäihin.
Steadyline®-sorvauspuomeissa käytetään alan tehokkainta värähtelynvaimennustekniikkaa, mikä mahdollistaa helpon sorvauksen ja avarruksen jopa 10xD-syvyydessä niin pieniin kuin suuriin reikiin. Järjestelmän passiivis-dynaaminen värähtelynvaimennustekniikka perustuu pitimen sisällä olevaan vaimennusmassaan sekä lyhyisiin, kompakteihin teränpitimiin, jotka maksimoivat vaimennuksen. Siksi jopa kymmenen kertaa puomin halkaisijan ulottuman käyttö on mahdollista ilman värinää tai työn keskeytyksiä.
Steadyline® mahdollistaa nopean ja helpon sorvaus- ja avarrustyökalujen päiden vaihdon siinä olevan patentoidun GL-liitännän ansiosta. Steadyline®-puomien GL-liitäntä on tukeva ja tarkka. Keskitys- ja toistotarkkuus on 5 mikronia ja tarvittaessa teräpään voi kääntää 180 astetta.
25 mm:n (1,00”) halkaisijan puomit ovat saatavissa Seco-­Capto™-, HSK-T/A- sekä lieriövarsiliitännällä. Pituusvaihtoehdot ovat 6xD, 8xD ja 10xD, jotka vastaavat haastavampiinkin pitkän ulottuman sovelluksiin.
Kuudentoista uuden GL25-sorvauspään käyttökohteita ovat yleis- ja uran sorvaus ja takatasaus DN..11-, CC..09-, DC..07-, DC..11-, TC..11- ja VB..11-kääntöterillä.
100 mm:n (4,00”) Steadyline®-sorvauspuomeissa käytetään BA-GL50-sovitinta teränpitimien kiinnitykseen. Sovitin mahdollistaa myös korkeapaineisen Jetstream Tooling®  -jäähdytyksen.
Rouhinta- ja hienoavarruspäät 66–115 mm:n (2,60–4,53”) halkaisijoille asennetaan Steadyline®-pitimiin BA060- tai BA080-liitännällä.

INFO

Lisätietoja Steadyline®-uutuuksista saat paikalliselta Seco-edustajalta tai Steadyline®-tuotesivulta.