Maanterältä ratkaisut konekalustuksiin

Maanterä täydensi menneen syksyn aikana viimeisetkin yksityiskohdat valikoimaansa ja pystyy nyt tar­joamaan erittäin kattavan ja laadukkaan valikoiman ratkaisuja työstökeskusten ja -koneiden kalustuksiin. Poikkeuksellisen monipuolisen toimittajaverkoston avulla Maanterä voi tarjota yksittäisten toiminnon ohella koko paketin työkaluvalinnoista ja konsultoinnista toimituksiin. Maanterä suunnittelee ja toteuttaa työstökonekalustukset projektiluontoisesti tarjoten sekä oman että toimittajiensa viimeisimmän ammattiosaamisen parhaan ratkaisun löytymiseksi. Ratkaisut voivat olla standardeja tai asiakaskohtaisiin, hyvinkin spesifisiin tarpeisiin räätälöityjä. Maanterä toimii sujuvassa yhteistyössä niin työstökeskusten toimittajien kuin loppuasiakkaidenkin kanssa – aina tilanteesta ja tarpeesta riippuen.

Maanterä yhdistää luotettavien toimittajiensa parhaat ratkaisut niin, että hankinta onnistuu yhden yhteyshenkilön avulla, jota tukee koko yrityksen rautainen tuoteorganisaatio vuosikymmenten kokemuksella.

Muutamia esimerkkejä valikoimasta on koottu konekalustusesitteeseen, josta löytyy sähköisiä linkkejä videoihin ja lisätietoihin – halutessa saa myös paperi­kopion.