PRIMA INDUSTRIE ESITTÄÄ: PRIMA@HOME

Prima Industrie -konsernin uusi digitaalinen kanava on syntynyt. Sen tarkoituksena on tarjota tapahtumia, konedemoja, webinaareja, esityksiä ja kursseja ja olla lähellä asiakkaita kaikkialla maailmassa.

Maailmanlaajuisesta hätätilasta huolimatta Prima Industrie S.p.A. on vahvasti sitoutunut olemaan lähellä asiakkaitaan, mutta kuitenkin ottamaan huomioon kaikki turvallisuusohjeet sidosryhmiä suojatakseen. Konserni, joka on korkealuokkaisten laserien ja ohutlevyntyöstöjärjestelmien sekä teollisuuslaitteiden elektroniikkakomponenttien johtava valmistaja, julkistaa uuden digitaalisen Prima@Home -kanavan, joka viestii asiakkaille ympäri maailman ja paikallisista rajoituksista huolimatta.

Useamman vuoden kehityksen ja toimenpiteiden tuloksena ja konsernin yhä kasvavan kansainvälisyyden myötä, Prima@Home julkistetaan nyt Prima Industrien uudeksi liveviestintäkanavaksi. Sen tarkoituksena on tarjota laaja skaala palveluita: livetilaisuuksia kuten tapahtumia, konedemoja, webinaareja, esityksiä ja koulutuksia sekä konsernin tuotteiden live-esittelyjä, ja lisäksi ”tilauksesta” sovittuja livestriimauksia eri sisällöillä.

Uusi työkalu on integroitu Prima Industrien perinteisempiin viestintäkanaviin ja sen avulla ja verkostoja hyödyntäen voidaan luoda suora yhteys teknologiakeskuksiin Italiassa, Suomessa, Kiinassa ja USA:ssa, ja voidaan esitellä koneiden toimintoja asiakkaille ja muille kiinnostuneille ympäri maailman sekä taata jatkuvaa ja tehokasta yhteydenpitoa rajoituksista huolimatta.

– Olemme nyt valmiita uuteen alkuun askel askeleelta ja katsomme tulevaisuuteen luottavaisina. Haluamme yhä innokkaammin ja nopeammin ottaa käyttöön uusia huippumoderneja työkaluja ja olla aina lähellä asiakkaitamme, ”Next To You”, kommentoi Ezio Basso, Prima Industrien toimitusjohtaja. Lisäten vielä että: – Prima@Home on ratkaisumme uuteen kestävään alkuun. Unohdamme teknologiakeskustemme maantieteelliset etäisyydet ja muut esteet ja toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi kaikista maailmankolkista ja mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Lukuisten virtuaalisten tuote-esittelyjen lisäksi, joista osa on jo valmiina ja osa tulossa, Prima@Home-kanavalla tullaan järjestämään lähiaikoina kaksi livetapahtumaa, jotka on tarkoitettu globaalille yleisölle ja järjestetään siksi kahteen otteeseen päivän aikana, jotta asiakkaat eri aikavyöhykkeiltä pystyvät osallistumaan.

Ensimmäinen Open House -tapahtuma järjestetään 14. toukokuuta ja sen aiheena ovat Prima Powerin järjestelmät. Livetapahtumassa esitellään koneiden ja valmistuslinjojen toimintoja sekä ohjelmistoratkaisujen mahdollisuuksia reaaliaikaisesti Seinäjoen näyttelytiloista.

Toukokuun 28. päivänä järjestetään virtuaalinen avoimien ovien päivä, jossa esitellään kaikkia Prima Powerin ja Prima Additiven ratkaisuja. Tilaisuudessa esitellään konsernin koko tuotevalikoima teollisuuden laserjärjestelmistä ohutlevyntyöstökoneisiin sekä ainettalisäävään teknologiaan. Kansainvälisessä tapahtumassa Prima Industrien johto kertoo konsernin innovaatioista ja teknologisista saavutuksista.

Asiakastuki on erittäin tärkeä asia Prima Industrielle tässä hankalassa tilanteessa ja sekä kaupallisten aktiviteettien (erityisesti videoetäyhteyksin) että huoltopalveluiden jatkuvuus asiakkaille halutaan taata. Laajan kansainvälisen verkoston ansiosta yli 80 maassa voidaan taata tehokasta kenttätukea, jonka toteutus arvioidaan aina tapauskohtaisesti työntekijöiden turvallisuus huomioiden. Tämän lisäksi voidaan tarjota laaja valikoima jo vakiintuneessa käytössä olevia etähuoltopalveluita, sekä puhelimitse että etäyhteyksin. Näitä ovat mm. Industry 4.0 -ratkaisut tuotantokoneiden tehokkuuden maksimoimiseksi Big Datan avulla sekä innovatiiviset IoT-teknologiat ja lisätyn todellisuuden (AR) sovellukset.

INFO

Linkki uuden kanavan nettisivuille: www.primaathome.com

Linkki videoon: https://youtu.be/Gof0VlK_kTg