Tehokkuutta tuotantoon Kennametal HARVI1 TE ja KOR5-varsijyrsimillä

Kennametalin tuote­valikoimasta löytyy jo monelle tutut Premium-luokan täyskovametalliset varsijyrsimet HARVI1 TE ja KOR5.

HARVI1 TE -varsijyrsin menestyy mustissa ja kirkkaissa teräksissä läpi koko materiaalikirjon. Helpompien perusmateriaalien lisäksi se päihittää asiakkaiden haasteita myös hankalissa superseosteisissa ja tiukimmissa valuraudoissa. Mitä haastavampi materiaali, sitä todennäköisemmin parannus työkalun kestoiässä tulee upeasti esille.
KOR5-varsijyrsin puolestaan pitää otteessaan täyden kattauksen alumiineja. KOR5-jyrsimen ominaisuuksien myötä tehokkuutta rajoittavaksi tekijäksi jää usein työkalun sijasta työstökone. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että pystyt ottamaan koneestasi kaiken suorituskyvyn ulos ilman ongelmia työkalujen toiminnassa.

Molemmat jyrsimet ovat saaneet osakseen suuren määrän suunnittelutyötä, jonka tavoitteena on ollut tuoda markkinoille kehitystä olemassa olevien varsijyrsinten tehokkuuteen ja vakauteen asiakkaiden tuotantoprosesseissa. Tässä tavoitteessa onnistuttiin hienosti.

HARVI1 TE ja KOR5-jyrsinperheiden sisältä löytyy tehokas ratkaisu menetelmään kuin menetelmään. Parannus tehokkuudessa ja työkalun kestossa on parhaimmillaan valtava. Mikäli sinulla on kohteita, joissa varsijyrsin on tuottavuuden kannalta merkittävässä roolissa, Hertek suosittelee ottamaan yhteyttä edustajiinsa – he kertovat mielellään aiheesta lisää ja ovat valmiina testaamaan tuotteet juuri sinun kohteessasi.

Hertek Oy
puh. 019 483 050
hertek.fi

Lisätietoja HARVI 1 TE ja KOR5-täyskovametallijyrsimistä saat alueesi myyntiedustajilta.

Pitkälle kehitetyt geometriset piirteet ja tekniset ominaisuudet yhdessä oikean menetelmävalinnan kanssa mahdollistavat maksimaalisen suorituskyvyn. Kennametal-varsijyrsimet luovuttavat käyttöön esimerkiksi 1.25xD-lastuamissyvyydet urien rouhinnassa, aggressiiviset ramppiarvot, tehokkaat dynaamiset työstöradat ja loistavat pinnanlaadut.